18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Cuba-Fransk Guiana-4. July 2021 01:00

Units 2/10 Tabt
Cuba vs Fransk Guiana
Cuba -0.75 (AH)
4. juli 2021 01:00
Mr Green
Tippet til 1.72
Udgivet 2. juli 2021 20:06
Gold Cup, kvalifikation
Neutral bane i Florida. Det kommer formentlig til at føles som hjemmebane for cubanerne. Fransk Guinea's første landskamp i små tre år.

Cuba kom til kort i den netop overstået VM kval. De viste at de stadig er klart bedre end de små nationer men en tand under de bedre in Concacaf. De holdte dog stand mod Curacao og Guatemala ved blot at tabe begge kampe med ét mål og et rødt kort mod Guatemala var en hæmsko. Nu er fokus rettet mod at kvalificerer sig til Gold Cup og første skridt kan blive en overkommelig opgave. Cuba har udtaget alle deres bedste og kan glæde sig over at ingen nævneværdige er fraværende. Særligt Norwich's Onel Hernández har været en gevinst for dem med to mål på fire landskampe indtil videre. Derudover spiller 15 mand udenfor Cuba.

Fransk Guinea er ikke medlem af FIFA og spiller derfor langt færre kampe og er ikke at finde på verdens ranglisten. Det betyder blandt andet at dette er deres første kamp i små 3 år. Spillerne der er udtaget har derfor et begrænset kendskab til hinanden og de kommer fra både den lokale liga samt de lavere franske rækker. Ti af dem spiller lokalt mens resten er i Europa. De fleste i den franske 2, 3 eller 4 division. De største navne er målmand Lugier (Boulogne – fransk 3 div), forsvarene Baal (Brest – Ligue 1. Erfaren med spiller sjældent), Lescot (Vannes – fransk 4 div) & Rimane (Hermannstadt – Rumænsk 2 div) samt angriberne Privat (Bourg – fransk 3 div. Spiller sjældent) & Abelinti (Romorantin – fransk 4 div) – Alle de lavere franske divisoner har ligget stille små 10 måneder. Fransk Guinea kommer derfor med et usammenspillet hold, hvor de fleste ikke har spillet konkurrence fodbold i flere måneder efterhånden.

Kampen spilles i Florida og med tilskurer. Der bor mange cubanere i staten og mon ikke de får kampen til at føles som en hjemmekamp for Cuba. Cubanerne har spillet flere kampe i år og var samlet så sent som i juni. De skal generelt kigge langt efter sejrene men modstanderne er oftest de bedre Concacaf hold mens de vinder mod de mindre. Fransk Guinea høre til i den gruppe.

Gode chancer for at Cuba tager sejren og formentlig relativt sikkert.

Cuba – Fransk Guiana Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Cuba
Fransk Guiana
Odds are subject to change. Last updated 4. juli 2021 01:03.

Cuba – Fransk Guiana Head 2 Head


Skriv et svar