18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Cuba-British Virgin Islands-2. June 2021 23:30

Units 2/10 Vundet
Cuba vs De Britiske Jomfruøer
Begge hold scorer: nej
2. juni 2021 23:30
Udgivet 1. juni 2021 17:06
Kamp: Cuba-Britiske Jomfruøer
Tip: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,80
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Concacaf, VM kval. Kampen spilles på neutral bane i Guatemala og hverken Cuba eller de Britiske Jomfruøer kan nå at kvalificerer sig til VM. Cubanerne har dog udtaget et stærkt hold der kan holde udeholdet i skak.

Cuba må skuffende vinke farvel til VM efter to kampe og to nederlag. Retfærdigvis har de tabt til gruppens to bedste hold i Curacao & Guatemala. Det har dog ikke resulteret i at der bliver eksperimenteret og alle relevante spillere er med. Cuba er generelt et fornuftigt hold regionalt, og særligt når modstanderne er fra de lavere seednings lag. Truppen er fin med spillere fra de lavere brasilienske, spanske, amerikanske og lokale rækker. Den helt store stjerne er Norwich’s Hernandez. I de to foregående gruppe kampe tabte de knebent til Guatemala og Curacao men fælles for begge kampe var at modstanderne er langt over det niveau de øvrige nationer har.

Britiske Jomfruøer er blandt mikroputterne regionalt. Der bor blot 30.000 mennesker (Svarende til Holbæk by) og holdet er en blanding af lokale og England baseret spillere. Deres nationale liga har dog ligget stille siden slut 2020 mens de engelske, alle på nær én, spiller udenfor de fem bedste rækker. Holdet er sammen tid meget ungt med en gennemsnits alder på blot 20,8 år. Der er endda én 26 og én 29-årige der trækker gennemsnittet op. Jomfruøerne får sjældent point i deres kampe og kommer lige så sjældent på tavlen. Det er blevet til point i tre kampe det sidste årti mens de blot har scoret i syv af af de sidste 25. Alle mod mindre nationer.

Kampen er uden betydning for begge og spilles på neutral bane. Omgivelserne i Guatemala passer dog Cuba en del bedre end spillerne fra Jomfruøerne. Gæsterne er primært amatører og er meget langt hjemmefra mens Cuba trods alt har kontrakt spillere. Gode chancer for at begge ikke kommer på tavlen og det bliver formentlig de Britiske Jomfruøer der må undvære.


Cuba – British Virgin Islands Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 04:01.

Cuba – British Virgin Islands Head 2 Head


Skriv et svar