18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

CS Fola Esch-Kairat Almaty-19. August 2021 19:30

Units 2/10 Tabt
CS Fola Esch vs Kairat Almaty
CS Fola Esch +0.25 (AH)
19. august 2021 19:30
bet365
Tippet til 2.02
Udgivet 17. august 2021 09:53
Uefa, Conference League. Begge startede i CL kvalen men er nu i Conference League. Fola har gjort det hæderligt på det seneste og kan få udnyttet at Kairat rejser langt og uden en træner.

Fola er forsvarende mestre i Luxembourg og kom dermed i CL kvalen. Her fik de overraskende stryg af Lincoln Red Imps men har efterfølgende spillet sig forbi Shakhtyor Soligorsk og Linfield, ved at slå begge to gange, i Conference League. Op til sæsonen røg forsvar Sacras (fast), midtbanemand Sinani (fast) og angriber Hadji (fast). De to sidste nævnte scorede hele 49 mål og var holdets topscorer og næst-topscorer. Der er dog kommet pæne erstatninger ind i form af forsvar Grisez (tidl Beerschot) og midtbanespillerne Mustafić (tidl Gladbach) der er gået direkte ind i startopstillingen. Fola er formentlig uden angriber Bensi der måtte udgå før pausen i sidste runde.

Kairat fra Kazakhstan startede også i Champions League kvalen. Slog først Maccabi hvorefter Røde Stjerne kørte dem over. Så røg de i EL kvalen hvor Alashkert fra Armenien slog dem ud, og nu skal de spille sidste Conference League kval runde. Kampen mod Alashkert trækker dog spor ind i denne kamp. Ikke nok med at de røg ud blev de to faste midtbanemænd Polyakov & Abiken udvist og sidder dermed over her. Det resulterede også i at træner Keker sagde op få dage efter. Han var deres anden træner på blot et par måneder og bliver nu erstattet internt indtil en ny er fundet. Kairat har gang i pokal tuneringen hjemme i Kazakhstan (gruppespil). Her spillede de d. 15/8 men eftersom de skulle bruge en sejr for at gå videre, valgt de at stille tæt på stærkeste. De havde nok gerne set at stamspillerne blev sparet her.

Det er svært at vurdere forskellen på holdene fra Luxembourg og Kazakhstan. Jeg køber at Kairat skal være favoritter over to kampe men når de skal rejse små 4500km vest på bliver forskellen udlignet. At de tilmed må undvære to faste centrale midtbanespillere og skal klare sig uden deres træner, gør ikke just situationen nemmere for dem. Fola har vist at de kan spille europæisk, hvor det er blevet til point i fem af seks kampe indtil videre. Kairat har et returopgør hjemme og mon ikke de potentielt er fint tilfreds med et uafgjort resultat her.

Der er ihvertfald gode chancer for at Fola slipper fra kampen med point.

CS Fola Esch – Kairat Almaty Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

CS Fola Esch
Kairat Almaty
Odds are subject to change. Last updated 19. august 2021 19:35.

CS Fola Esch – Kairat Almaty Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar