Crystal Palace vs Brighton – 21. dec. 21:00

Profit
1.032,3
TBP
106,7%
Hitrate
47,2%
3345 Tips
Fodbold icon
Premier League | Premier League
Crystal Palace vs Brighton
Under 2,5
Tippet til 1.92
Units 4/10
Vundet +3,68
Udgivet 21. dec. 00:04

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Der er ekstra meget på spil, når rivalerne i M23-derbyet mødes.

✅ Brightons scorings-run sluttede mod Arsenal i seneste runde.

✅ Roy Hodgson og Palace er mestre i at forsvare resultater hjem.

Der altid noget ekstra på spil, når de to rivaler mødes i deres selvopfundne sydengelske derby. Det er bestemt to klubber, der ikke bryder sig om hinanden, og netop derfor er det væsentligt, at man ikke taber – faktisk så vigtigt, at man ofte spiller kampene mere for at undgå end for at opnå. Det vidner de seneste resultater i deres møder virkelig også om. 7 af de seneste 8 derbys er endt med færre end 3 mål og fem af gangene er det endt 1-1, hvilket flere gange har været et resultat, der har skabt tilfredshed hos begge hold, og derfor ofte betydet, at man ikke har satset så voldsomt i slutfasen.

Det kan virke vanvittigt at gå under på Brighton, som er så offensive i deres udtryk og som over 17 kampe har skabt en målscore på hele 33-30. Kun fem kampe er gået under i sæsonen, og der er næsten altid garanti for mål. Brighton er da også favoritter og nok holdet, der vil forsøge at gå mest efter det, men denne kamp er bare anderledes og samtidig har Brighton haft lidt udfordringer i den offensive del, hvor det mod Marseille i Europa League knirkede en smule. Man skulle frem til slutminutterne for at finde sejrsmålet. I weekenden tabte man til Arsenal uden at score, og det var første gang i hele 33 Premier League-kampe, at man ikke kom på tavlen. Et helt vanvittigt scoringsrun.

Palace er som altid langt mere defensive i deres udtryk og har blot lavet 17 mål i 17 kampe denne sæson. Roy Hodgson er en træner, der går meget op i organisationen og den stærke defensive struktur, og man viste da også i perioder af udekampen mod City, at man kan stå en enormt stærk defensiv. Danske Joachim Andersen har haft stor medvirken til det med en stærk sæson og i en svær periode for Brighton, kan de få udfordringer med at bryde det op.

Palace har ganske vist stærke individualister, som kan gøre det svært for de fleste modstanderes defensiv, men Palace har en hang til at gardere sig enormt meget defensivt og angriber generelt med for få. Jeg tror, det bliver en duelpræget kamp, og det kan sagtens slå rytmen i stykker, hvilket kun vil være en fordel for spillet. Største argument for under-spillet er dog det faktum, at det bare er en kamp, ingen af holdene vil tabe, og så kan det hurtigt blive taktisk låst og defensivt præget. Brighton har ligeledes spillet enormt mange kampe dette efterår med deres europæiske deltagelse, og måske vil det ikke gøre dem så meget, hvis tempoet i perioder trækkes ud af kampen.

Palace er uden Doucouré, hvilket er en svækkelse på den defensive midtbane. Joel Ward erstattes igen af Nathaniel Clyne på højre back, mens Odsonne Edouard fortsat er ude, og det er naturligvis en svækkelse for Palace, at deres 1. angriber er fraværende. Brighton er uden Solly March og Veltman, mens Ansu Fati også fortsat er på skadeslisten.

Se flere fodboldtips på SpilXperten og læs alt om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Crystal Palace – Brighton Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Crystal Palace – Brighton

Crystal Palace: Skader og karantæner

Brighton: Skader og karantæner

Crystal Palace – Brighton Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar