18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 48,1
TBP 105,6%
Hitrate 44,9%

Cruz Azul-Tijuana-2. May 2021 01:30

Units 2/10 Vandt
Cruz Azul vs Tijuana
Tijuana +1.00 (AH)
May 2, 2021 01:30
Udgivet April 26, 2021 07:37
Kamp: Cruz Azul-Tijuana
Tip: 2 AH+1
Odds: 1,85
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .

Sidste runde i Mexico inden play-off kampene. Cruz Azul har vundet den indledende liga og kan have fokus på Concacaf Champions League kvartfinalerne mens Tijuana skal bruge en sejr hvis de skal holde håbet om top 12 i live.

Cruz Azul har spillet et flot Clausura, hvor de allerede har vundet den indledende liga og dermed sikret sig play-off deltagelse. 13 sejre og blot ti mål imod på 16 kampe taler sit tydeligt sprog. Cruz Azul er dog fortsat med i Concacaf Champions League hvor de møder Toronto Fc. Første kamp i Canada er fire dage før denne mens returkampen kommer tre dage efter. Cruz Azul er blandt favoritterne til at vinde CL, og har gode mulighed for at undgå et nederlag i Canada, og dermed have noget at spille for i returkampen. Netop den kamp kan betyde at Cruz Azul vælgere at spille alternativt op mod Tijuana. De har umiddelbart alle på nær midtbanemand Rivero (fast) klar men mon ikke de fleste får et hvil.

Tijuana startede Clausura godt men er siden faldet af på den med blot syv point på ti kampe. Det kostede træner Guede jobbet og ind er kommet Siboldi. Han vandt sin debut kamp 1-0 mod bundholdet Necaxa og kan med en sejr her, måske, sikre play-off deltagelse (kvalen). Selvom resultaterne er gået imod Tijuana har de haft held med at holde kampene tætte. Blot to af 16 er endt med et nederlag på 2+ mål. Senest var ingen nævneværdige spillere fraværende og det lader til at Siboldi har frit valg på alle hylder til kampen her. Vigtigts af alt er dog at han får endnu en uge med truppen og tid til at lære hinanden at kende.

Cruz Azul er favoritter og blandt de bedste i Mexico. Kampen er dog uden betydning for dem, og kommer i mellem to vigtige CL kvartfinale kampe. Omvendt har Tijuana alt at vinde og det nylige trænerskifte kan give trup og klub et fornyet håb om at nå top 12. Hvis Cruz Azul stiller alternativt og umotiveret op har de ihvertfald gode chancer for point.


Cruz Azul – Tijuana Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Cruz Azul
Tijuana
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. maj 2021 01:58.

Cruz Azul – Tijuana Head 2 Head


Skriv et svar