18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crotone-Hellas Verona-13. May 2021 20:15

Units 1/10 Tabte
Crotone vs Hellas Verona
Verona vinder
May 13, 2021 20:15
Udgivet May 13, 2021 07:02
Kamp: Crotone – Verona
Tip: 2-tallet
Odds: 1,83
Bookmaker: NordicBet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Crotone og Verona mødes torsdag aften – en kamp – hvor ingen af holdene på papiret har noget at spille for. Crotone indtager chokpladsen i Serie A med kun 35 point efter 35 runder, mens Verona lidt mere hæderligt ligger på 10. Pladsen med 43 point. 

Verona har haft en svingende sæson, hvor de har præsteret alt fra fantastiske resultater og præstationer, til niveau, der ikke har været Serie A værdigt. Mest af alt har det dog været positivt for Elkjærs gamle klub, der gør et fornuftigt indtryk på Serie A. Senest mødte de Torino på hjemmebane, hvor de måtte nøjes med 1-1, et isoleret set tilfredsstillende resultat. Havde det bare ikke været fordi, at Verona næsten på alle fronter og leder var det bedste hold. Spillet var til langt mere end ét point, men Torino holdte stand og resultatet blev uafgjort. 

Crotones sæson har været alt andet end hæderligt, hvilket man blot kan se ved et hurtigt kig på tabellen. Efter 35 kampe har de nu lukket ufattelige 90 mål ind, alarmerende dårligt i en række som Serie A, hvor selv de dårligste hold, har en form for defensiv snilde. Senest blev de kørt over af AS Roma med 5-0, hovedstadsklubben der ellers ikke har været fremragende på det seneste, formåede at lave 5 mål på 45 minutter og dermed gnide salt i såret på Crotone. 

Crotone har set opgivende ud og motivationen i bund. Verona så omvendt senest ud til at de gerne vil slutte sæsonen ordentligt af, og her får de muligheden for at skabe en masse chancer. Det vil så bare blive op til dem, om de kan udnytte de tilbud Crotone sætter på bordet.


Crotone – Hellas Verona Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 13. maj 2021 20:42.

Crotone – Hellas Verona Head 2 Head


Skriv et svar