18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -16,7
TBP 82,7%
Hitrate 41,7%

Cristian Garin-Alex de Minaur – 12. Oktober 2021 20:00

Units 5/10 Vundet
Cristian Garin vs Alex de Minaur
Alex de Minauer
13. oktober 2021 05:00
ComeOn
Tippet til 1.62
Udgivet 11. oktober 2021 23:28
Alex de Minauer (ADM) møder Christian Garin, og der er efterhånden værdi at hente på australieren, på trods af et mindre succesfuldt år på udendørs hardcourt indtil videre.

For nej, ADM har langt fra leveret tennis på hans topniveau i de sidste måneder, hvor det er blevet til flere tætte nederlag. Før Indian Wells tabte han to tætte opgør til Marcus Giron på indendørs hardcourt i Europa, og ellers er det næsten udelukkende blevet til første runde exits i ATP tuneringer på udendørs hardcourt siden starten af august, med undtagelse af hans sejr over Filip Krajonovic i Cincinnati. Der er dog positive ting at sige generelt. Som sagt har mange af nederlagende været tætte, hvor ADM i flere tilfælde har manglet det allersidste for at hive sejren i land. I de to førnævnte kampe mod Giron var det tydeligt at australieren manglede selvtillid på afgørende tidspunkter, for ellers spillede han lige op med amerikaneren, som generelt har været inde i en fremragende periode. Her i Indian Wells fik han måske netop det selvtillidsboost som han desperat har manglet, da han slog landsmanden Aleksandar Vukic (6-4, 7-5) i forrige runde. Og jeg tror at det kan være nøglen til at han kan starte med at vinde mere kontinuerligt igen. For tennis kan nogle gange være en pudsig sport, hvor en enkelt sejr pludseligt kan føre en kædereaktion med sig. Det er heller ikke værre, end at ADM har win/loss stats på 9/9 de sidste 12 måneder på udendørs hardcourt i ATP regi, og har tuneringssejre fra Antalya (udendørs hardcourt) og Eastbourne (græs), så der er stadig håb for en stærk afslutning på sæsonen.

Han møder Christian Garin. En virkelig stærk grusspiller der pt. huserer som nr. 17 i verden. Men den placering skyldes næsten også udelukkende hans præstationer på grus, for chilieneren spiller meget lidt på udendørs hardcourt og vinder heller ikke mange kampe på underlaget. De sidste 24 måneder på udendørs hardcourt har han kun besejret Travaglia, Blanch, Gombos og Escobedo. Den højest placerede var Travaglia som på daværende tidspunkt var nummer 74 i verden. I selvsamme periode er det blevet til hele 12 nederlag, altså win/loss stats på 4/12.

Så Garin har ikke været i nærheden af at besejre en på niveau med ADM på udendørs hardcourt de sidste par år, og da prisen nu er steget på den lynhurtige australier det sidste døgns tid, så fortjener han at få sendt units sin vej. Garin fik en sejr over Escobedo i forrige runde, men amerikaneren manglede skarphed i flere nøglesituationer, og jeg så ellers ikke noget fra Garin som indikerede at han var decideret velspillende, på det langsommere underlag i Indian Wells.

ADM bør kunne nedbryde Garin på udendørs hardcourt, og det tilbyder ComeOn i skrivende stund odds 1,62 på!

Cristian Garin – Alex de Minaur Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 12. oktober 2021 05:17.

Cristian Garin – Alex de Minaur Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar