Coventry vs Sheffield W. – 6. feb. 20:45

Fodbold FA Cup
Coventry
Sheffield W.
6. feb.
21:45
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

6. feb.
21:45
Coventry vinder
Tippet til 1.55*
Vundet +2,75

Units

5/10
Coventry vinder 1.55*

Tip-boosters

  • Coventry har vundet to af seneste tre indbyrdes opgør, som alle er spillet inden for en periode på blot fem uger. Coventry burde måske endda også have haft vundet det omvendte tredje opgør i pokalkampen.
  • Sheffield Wednesday er mildest talt elendige på udebane, hvor man har tabt hele tolv ud af de seneste femten kampe i ligaen.
  • Coventry vil være meget mere fokuseret på pokalturneringen end Sheffield Wednesday, som utvivlsomt har alt fokus på overlevelse i ligaen, eftersom man i øjeblikket er placeret blandt nedrykningspladserne.

Analyse

Vi skal til omkamp i den britiske FA Cup turnering mellem de to Championship hold Coventry og Sheffield Wednesday, efter at den første kamp sluttede 1-1. Coventry så længe ud til at komme ud af pokalkampen med en smal sejr, men i kampens sidste fase lykkedes det hjemmeholdet at udligne til omkamp.

Selvom begge hold er placeret i den samme liga, så kæmper man efter helt forskellige ting i øjeblikket. Coventry ligger ganske lunt i svinget til at placere sig på de lukrative playoff pladser, mens Sheffield Wednesday er placeret blandt nedrykningspladserne.

Jeg har virkelig svært ved at se, hvordan udeholdet kan være fokuseret til dagens opgør, hvor alle kræfter i klubben bør være udelukkende på overlevelse i ligaen. I weekenden skal man nemlig hjemme møde bundholdet Birmingham, hvor en sejr er altafgørende for at kunne gøre sig forhåbninger om at komme væk fra nedrykningspladserne.

Holdnyt Coventry

Hjemmeholdet har to store fravær til dagens kamp, hvor forsvarsspilleren Liam Kitching er ude med karantæne efter sit røde kort i weekendens nederlag til Norwich. Udvisninger gælder på tværs af turneringer i England, hvorfor han også er ude af pokalopgøret.

Deruver er Ben Sheaf fortsat skadet og forventes at være ude i op til to måneder endnu. Bortset fra det har Coventry et stort set komplet hold til rådighed.

Coventry har styrket truppen i det netop afsluttede transfervindue i januar, hvor man har købt den danske midtbanespiller Victor Torp fra norske Sarpsborg 08.

Holdnyt Sheffield Wednesday

Udeholdet er ramt af en del fravær til dagens kamp, selvom man i det afsluttede transfervindue i høj grad har benyttet sig af diverse låneaftaler i et forsøg på at styrke holdet. Grundet reglerne for FA Cup, så vil disse spillere ikke være til rådighed.

Ian Poveda, som er lånt i Leeds, og Kristian Pedersen, som er lånt i Swansea, vil ikke være tilgængelige i dagens kamp. Det samme et tilfældet for målmanden James Beadle, som er hentet på en låneaftale i Brighton.

Angrebspilleren Callum Paterson er derudover fortsat ude med en skade, hvilket også er tilfældet for Dominic Iorfa og Marvin Johnson.

Afslutningsvis er der rygter om, at førstemålmanden Cameron Dawson også fortsat vil være ude grundet en skade, hvorfor den 18-årige unge og urutinerede Pierce Charles forventes at tage plads i målet.

Spilforslag

Sheffield Wednesday har en elendig formkurve generelt set og den er blot endnu mere katastrofal på udebane, hvor man har tabt intet mindre end tolv af de seneste femten kampe.

Holdene kender hinanden virkelig godt pt., eftersom man har mødt hinanden hele tre gange på det seneste. Coventry vandt to af disse opgør, foruden den uafgjorte i den omvendte pokalkamp. Det er virkelig svært at forestille sig, hvordan det kan blive til andet end en komfortabel sejr til hjemmeholdet, hvis man tager udgangspunkt i holdenes formkurve, samt de mange fravær hos udeholdet.

Jeg spiller ren hjemmesejr til Coventry.

Flere tips

21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Under 2,75 AH Hillerød Fodbold vs Hobro IK
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Begge hold scorer: ja Vejle Boldklub vs Randers FC
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub 0.00 (AH) Vejle Boldklub vs Randers FC
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Over 2.5 mål Vejle Boldklub vs Randers FC
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Over 10 hjørnespark (AH) Viborg vs Brøndby IF
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Over 2.5 mål Fortaleza vs Atletico GO
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vinder Fortaleza vs Atletico GO
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC København -1.50 (AH) Lyngby vs FC København
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Israel U23/Olympics +0.5 Asian Handicap Mali U23 vs Israel U23

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar