Coventry vs Manchester United – 21. apr.

Fodbold FA Cup
Coventry
Manchester United
21. apr.
17:30
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

21. apr.
17:30
Begge hold scorer: ja
Vundet +3,15

Units

5/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Manchester United er ramt af et stort antal skader specielt defensivt, hvilket øger mulighederne for Coventry scoringer i dagens kamp. Det taler for spilforslaget.
  • Coventry er generelt et rigtig målfarligt hold og har således scoret i hele ni ud af sine seneste ti kampe fordelt over alle kampe. Modsat har Manchester United scoret minimum et enkelt mål i hele atten kampen i træk.
  • Coventry har et stort talent på midtbanen i form af Ellis Simms, som har været flyvende i denne sæson med hele tretten scoringer i ligaen, samt fem mål i netop FA Cup turneringen. Simms er et godt bud på en målscorer mod Manchester United.

| Sidst opdateret:


Analyse

Søndag eftermiddag byder på en utrolig spændende fodboldkamp, hvor der er dømt semifinale i den britiske FA Cup pokalturnering mellem Championship holdet Coventry og Premier League kongerne i Manchester United. Alt andet lige en utrolig svær kamp for Coventry på papiret, men jeg føler sagtens de kan byde United op til dans i kampen. Vinderen af kampen skal møde Manchester City i finalen, efter de lørdag slog Chelsea.

Coventry er inde i en svag formkurve i øjeblikket, hvor det er blevet til tre nederlag i de seneste fem kampe og det er klart, at det på ingen måde er det bedste udgangspunkt til dagens vigtige kamp mod Manchester United. De svage resultater betyder samtidigt, at man nu er en del længere væk fra de vigtige play off pladser i tabellen, hvor man er placeret som nummer otte og har hele ni point op til Norwich på sjettepladsen. Dog har man spillet to kampe færre end Norwich, men kun sejre og tre point tæller nu.

Manchester Uniteds formkurve er heller ikke på nogen måde prangende, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr i de seneste fem kampe, mens det er blevet til tre uafgjorte og et enkelt nederlag i perioden. Manchester United har haft en skuffende sæson i ligaen og er blot placeret som nummer syv og har i øjeblikket hele ti point op til Tottenham på femtepladsen. Dermed synes pokalturneringen den bedste mulighed for Manchester United med hensyn til at skulle spille europæisk fodbold i næste sæson.

Holdnyt Coventry

Træner Mark Robins kan prise sig lykkelig over, at have ganske få spillere fraværende til dagens kamp. Britiske Jamie Allen og japanske Tatsuhiro Sakamoto på midtbanen er begge ude med skader og vil dermed misse kampen.

Det største fravær skal formentlig findes i midtbanespilleren Kasey Palmer fra Jamaica, som må overvære kampen fra sidelinjen, eftersom et gult kort i den seneste kamp er ensbetydende med karantæne. Det ironiske er dog, at erstatningen for Palmer i form af Callum O’Hare for mig personligt er en bedre og mere målfarlig spiller, selvom Palmer utvivlsomt er en nøgleperson for opbygningen og dynamikken hos Coventry.

Holdnyt Manchester United

De Røde Djævle er voldsomt ramt af fravær specielt defensivt, hvilket alt andet lige understøtter mit spilforslag. Træner Erik Ten Haag må undvære Anthony Martial, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Victor Lindelof, Lisandro Martinez, Jonny Evans og Raphael Varane. Derudover er Sofyan Amrabat, Willy Kambwala og Mason Mount alle tvivlsomme.

Spilforslag

Det er selvsagt ganske naturligt, at Manchester United er stor favorit til at vinde opgøret mod Coventry, men jeg synes der er flere parametre som rent faktisk taler for, at det på ingen måde bliver en walk in the park for et så skadesvækket United hold, som det er tilfældet specielt defensivt. Faktisk ville det slet ikke undre mig, hvis Coventry formår at skabe en overraskelse i denne semifinale, selvom man man mangler Palmer.

Hele 36.000 Coventry fans vil være på plads til semifinalen på Wembley sammen med samme antal United fans og spillerne vil udnytte dette vindue til omverdenen til at fremvise deres absolut bedste indsats. Coventry har flere ekstremt målfarlige spillere og jeg synes chancevurderingen for, at begge hold scorer i kampen, ser rigtig fornuftig ud. Jeg spiller fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar