Coventry vs Hull – 24. apr.

Fodbold Championship
Coventry
Hull
24. apr.
21:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

24. apr.
21:45
Hull vinder eller spiller uafgjort
Vundet +2,52

Units

4/10
Hull vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Coventry må være både psykisk og fysisk udmattede efter det hjerteskærende nederlag til Manchester United i weekenden, hvor spillerne vitterligt gav alt de havde i sig og dagens opgør mod Hull kommer nok lige et par dage for tidligt for dem.
  • Hull er voldsomt stærke på udebane, hvor man siden årsskiftet blot har tabt en enkelt kamp ud af otte opgør, mens man samtidigt har hentet fem sejre i perioden. Det understøtter i høj grad spilforslaget mod Coventry. Eneste nederlag kom til topholdet Leeds, som i øjeblikket er placeret blandt de to direkte oprykningspladser til PL.
  • En af styrkerne ved det nuværende Hull hold er bredden af truppen, samt fordelingen af flere spillere, som alle har været meget målfarlige i sæsonen og dermed ikke blot bundet op på en eller to topscorere. Foruden Jaden Philogene og Ozan Tufan, som tilsammen har nettet 20 gange, så har man altså også spillere som portugisiske Fabio Carvalho og irske Aaron Connoly, som har scoret 16 mål i sæsonen.

| Sidst opdateret:


Analyse

Onsdag aften byder på et interessant opgør i britiske Championship, hvor Coventry og Hull mødes i hvad nogle måske fortsat opfatter, som en kamp for de lukrative play off pladser til Premier League. Faktum er dog, at med ganske få kampe igen, så skal der lidt af et mirakel til for begge hold, såfremt disse ambitioner skal blive indfriet.

Coventry er placeret som nummer otte i ligaen og et solidt dyk i formkurven på det seneste har haft store konsekvenser for klubben, idet man nu for alvor synes afskåret for play off pladserne til Premier League.

Coventry har hele ni point op til Norwich på sjettepladsen, men man har trods alt også spillet to kampe færre end dem og dermed er der fortsat en minimal chance for, at det skal kunne lykkes. Coventry har tabt tre ud af de seneste fire ligakampe og i weekenden blev det også til et opslidende nederlag i pokalturneringen mod Manchester United.

Hull er i en marginal bedre position på syvendepladsen og har seks point op til Norwich og med en kamp færre spillet. Formkurven er betydeligt bedre end hos hjemmeholdet, idet man blot har tabt et enkelt opgør i de seneste fem kampe, mens det er blevet til to sejre og to uafgjorte kampe i perioden.

Holdnyt Coventry

Hjemmeholdet er fortsat uden to midtbanespillere, hvor britiske Jamie Allen og japanske Tatsuhiro Sakamoto begge fortsat er ude med skader. Træner Mark Robins kan glæde sig over ingen nye skader eller fravær, men man må kunne forvente, at der vil være et par roteringer til startopstillingen i dagens kamp efter den opslidende kamp i weekenden.

Holdnyt Hull

Hull er fortsat uden den skadede angriber Anass Zaroury, som man ellers hentede ind på en låneaftale tilbage i januar transfer vinduet fra Premier League klubben Burnley.

Træner Liam Rosenior har ellers en komplet trup til sin rådighed til den vigtige kamp mod Coventry. Man kan forestille sig, at Rosenior eventuelt foretager et par ændringer i den offensive del af truppen efter man blot spillede 0-0 mod Watford i seneste kamp. Angriberne Liam Delap eller Billy Sharp kan potentielt træde ind i startopstillingen.

Spilforslag

Coventry fans og spillere må være absolut udmattede efter det hjerteskærende nederlag til Manchester United i FA Cup semifinalen i weekenden. Efter at have været bagud med hele 0-3 indtil tyve minutter tilbage af kampen, så formåede man med tre scoringer at få kampen i forlænget spilletid. Her fik Coventry så et mål annulleret for offside i det sidste minut af kampen, for så derefter at tabe straffesparkskonkurrencen til Manchester.

Med de mange følelser involveret fra søndagens nederlag til Manchester United, så tror jeg det bliver utrolig svært for Coventry, at rette fokus tilbage på en top seks placering i ligaen og specielt mod et Hull hold, som har helt samme ambitioner som hjemmeholdet. Kombineret med fysisk træthed fra søndagens forlængede kamp, så synes jeg altså der er rigtig god værdi i Hull i dette opgør.

Ingen af holdende kan bruge uafgjort til noget i forhold til play off pladserne, så begge hold vil utvivlsomt gå benhårdt efter alle tre point og derfor tror jeg også på, at vi kommer til at se en del mål og i begge ender i kampen. Jeg tror blot på, at Hull trækker det længste strå, men jeg vælger at spille den mere sikkert med Hull dobbelt chance X2.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar