Corinthians vs Santo Andre – 2. mar. 20:00

Fodbold State Leagues
Corinthians
Santo Andre
2. mar.
20:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

2. mar.
20:00
Corinthians -1.25 (AH)
Tabt -1,50

Units

3/10
Corinthians -1.25 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Corinthians har ryggen mod muren i Paulista. To kampe tilbage og de skal vinde begge for at have en chance for playoff. De spiller før deres nærmeste konkurrenter.
  • Corinthians er væsentligt forbedret under Oliveira’s ledelse. Alle deres ti point vundet i hans fem kampe som træner.
  • Santo Andre har stadig deres første sejr til gode. De skal bruge tre point men lader ikke til at have kvaliteten mod de bedste.

Analyse

Corinthians startede Paulista forfærdeligt med fem nederlag i træk. Det kostede træner Menezes jobbet. Ind kom Cuiaba succestræner Oliveira og siden da er Corinthians væsentligt forbedret. Oliveira bliver særligt rost for hans mandskabspleje og fortrækker en offensive spillestil med højt pres. Det har været en medvirkende årsag til at ti point er vundet på fem kampe og flere af spillerne præsterer godt under hans ledelse. I særdeleshed offensive Yuri Alberto. Corinthians fik natten til torsdag en livslinje da Sao Paulo slog Inter. Netop Inter (og Mirassol) er fire point foran Corinthians med seks tilbage at spille om. De må max vinde to point hver i deres to seneste mens Corinthians skal vinde begge deres. Til Corinthians fordel har begge et sværer slutprogram end dem. Corinthians er fortsat uden offensive Pedro Raul og første målmand Cassio er tvivlsom men fine erstatninger. Til deres held blev Yuri Alberto sin skade kvit hurtigere end forventet og var med seneste på halv kraft. Burde være i fuldt vigør nu.

Santo Andre har langt fra imponeret. Ti kampe spillet og stadig ingen sejre til Serie D klubben. De har ligeledes skiftet ud på træner posten men lige lidt hjalp det. Nuværende træner Fernandes har haft ansvaret i fem kampe men sølles tre point er hans beskedne høst. Santo kan på trods af det stadig nå at kvalificerer sig til playoff spillet. I deres gruppe er de blot to point efter Portuguesa men eftersom Corinthians og efterfølgende Ponte Preta venter, er risikoen for nedrykning større end sandsynligheden for playoff deltagelse. Santo Andre er uden forsvar Gustavo (fast) og midtbanemand Reis (fast).

Begge skal bruge tre point og særligt Corinthians for at holde fast i playoff håbet. De spiller før både Mirassol og Inter, hvorfor en sejr lægger pres på dem. De har klart forbedret under Oliveira’s ledelse og spillerne lader til at nyde hans lederskab og nærvær. Santo har lukket 11 af 14 mål ind på udebane og mod et offensivt og sultent Corinthians mandskab kan det tal meget vel stige med mindst et par stykker. Fine chancer for en forholdsvis sikker Corinthians sejr.

AO Itabaiana vs Dorense
AO Itabaiana

Uafgjort

Dorense

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar