18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Corinthians-Palmeiras-26. September 2021 00:00

Units 2/10 Vundet
Corinthians vs Palmeiras
Corinthians 0.00 (AH)
26. september 2021 00:00
ComeOn
Tippet til 2.00
Udgivet 16. september 2021 17:06
Brasilien, Serie A
Formkurven er opadgående for Corinthians før kampen mod lokal-rivalerne og storholdet Palmeiras. Gæsterne spiller på mange heste iøjeblikket og selvom de møder rivalerne kan de vælge at stille alternativt op her

Corinthians har spillet sig op omkring de sjove pladser efter blot tre nederlag i deres sidste 16 Serie A kampe. Det skyldes primært en meget stærk defensiv som blot har lukket 17 mål ind på 20 kampe, det delt anden bedste i Serie A, og med den fjerde laveste xGA. Træner og tidligere storspiller Sylvinho stiller op i en 4-2-3-1, hvor seks mand forsvarer og flere angriber, da de offensive backs støder med frem. Det er lykkes ham at samle et stærk hold med flere spillere som har erfaring fra højeste niveau. Senest kom Willian til fra Arsenal. Corinthians har kun Serie A tilbage at fokusere på. Det betyder de har mere luft mellem kampene, og dette bliver deres blot fjerde kamp i september og med en lille uge mellem kampene.

Palmeiras er igen med helt i toppen af Serie A. Truppen er stærk med mange topspillere og folk med international erfaring. Formkurven er dog nedadgående med blot én sejre i de sidste seks kampe. En af forklaringerne kan være at de i samme periode spillede Copa Libertadores kvartfinaler, og prioriterede dem. Nu kan de igen blive et offer for deres egen succes, da de fortsat er med i Copa Libertadores. Her møder de top rivalerne fra Atletico Minero i semifinalen over to kampe. Første kamp tre og en halv dag før denne og den næste tre og en halv dag efter. De er også forsvarende Copa Libertadores mestre og den turnering har de en realistisk chance for at genvinde. Det kan betyde at træner Ferreira vælger at stille alternativt op her. Palmerias har også en Serie A kamp før denne. Her er midtbanemand Felipe Melo (fast) og offensive Wesley (fast/rotation) begge i karantæne fare.

Corinthians har sat kursen mod top 4 i Serie A. De har ramt en gode stime af kampe uden nederlag, og virker til at være en defensiv stærk motor. Palmeiras har et bedre hold på papiret og er generelt en magtfaktor i Brasilien. Spørgsmålet er dog om de prioritere denne kamp eller ej. Formen er ikke den bedste, og at komme i endnu en Copa Libertadores finale må være en top prioritet. Selvom det er Corinthians der er modstanderen. Alt i alt er det ikke urealistisk at forvente rotation hos formsvage Palmeiras som kan have et øje på næste kamp.

Corinthians – Palmeiras Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. september 2021 14:56.

Corinthians – Palmeiras Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar