18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Corinthians-Atletico MG-18. July 2021 00:00

Units 2/10 Tabt
Corinthians vs Atletico MG
Corinthians 0.00 (AH)
18. juli 2021 00:00
888
Tippet til 1.85
Udgivet 14. juli 2021 10:47
Brasilien, Serie A.
Corinthians kommer fra et tæt program men får nu lidt luft. Atletico MG får ingen pause og er defensivt svækket.


Corinthians har ikke været det mest sindsoprivende hold indtil videre men har vist sig svære at slå. De tabte debuten og siden til gode Bragantino og hjemmestærke Fortaleza mens hele fem af 11 kampe er endt uafgjort. De kan dog glæde sig over at forsvaret har været ligaen bedste indtil videre med kun otte mål imod men de har været en tand heldige da deres xGA er højere. Omvendt burde de dog også have scoret mere end de otte mål det er blevet til indtil videre. Corinthians har som de andre brasilienske hold kæmpet med et meget tæt program. De spillede fire kampe på 12 dage men kan nu glæde sig over seks dages hvile og forberedelse. Den er indtil videre brugt på at give spillerne en fridag og sammen tid spille spillerne med skader og skavanker ind i truppen igen. Nu er blot midtbanespillerne Mantuan (reserve) & Ruan (reserve) samt angriberen Leo (backup) fraværende.

Atletico MG var tre point fra mesterskabet sidste sæson og er igen i år med helt fremme som 3'ere. Der er dog ikke meget der har adskilt dem fra Corinthians, udover at de har vundet deres tætte kampe. Hele seks af syv sejre er på præcis ét mål. Atletico MG har ligeledes spillet mange kampe men grundet sidste sæsons succes, endnu flere end de flest andre da de fortsat er med i Copa Libertadores. Dette bliver deres sjette kamp på 16 dage og fire dage efter de fik 0-0 mod Boca i Argentina. Returkampen er tre dage efter denne kamp. Værre er at kampen mod Boca Juniors resulterede i skader til to startende forsvarer. Nu er forsvarene Rever (anfører/fast) og Dodo (backup) ude men eftersom Gabriel (rotation) netop er solgt og Arana (fast) er til OL, må der roteres defensivt.

Corinthians er langt fra fordums styrke og har ikke investeret i holdet i år. Truppen er dog fin på papiret men det forlyder at bemærkelsværdige forstærkninger er på vej. Atletico MG er blandt de bedre i Serie A og kommer nok igen til at kæmpe med i toppen af tabellen. De har dog spillet mange kampe på det seneste, og fik senest et godt udgangspunkt inden Libertadores returkampen mod Boca efter denne. Eftersom de må roterer defensivt og kan have et øje på næste kamp, har Corinthians ekstra gode chancer for at holde kampene tæt og måske løbe med alle tre point.

Corinthians – Atletico MG Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Corinthians
Atletico MG
Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 00:04.

Corinthians – Atletico MG Head 2 Head


Skriv et svar