Copa America – Hold Point vs – 25. jun.

Soccer Copa America
Copa America – Hold Point
25. jun.
00:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

25. jun.
00:00
Colombia Over 4.5 Point
Vundet +2,34

Units

3/10
Colombia Over 4.5 Point %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Colombia kommer til Copa America i god form. Ubesejret i 22 kampe og en outsider til at vinde turneringen.
  • Paraguay, Costa Rica og Brasilien venter i gruppen og i den rækkefølge. Ikke utænkeligt at Colombia har minimum fire point fra de første to kampe. Potentielt seks.
  • Paraguay har været mindre gode i flere år og har blot vundet to point i de fem seneste mod Colombia. Costa Rica nu blot femte bedst i Nordamerika og sjældent god mod de bedre.

| Sidst opdateret:


Analyse

Colombia og Brasilien er kæmpe favoritter til at tage første og andenpladsen i gruppen foran Paraguay og Costa Rica. Brasilien største favorit men de har ikke imponeret i VM kvalen, hvor de blandt andet har tabt til Colombia. Retfærdigvis var det før Dorival Junior overtog ansvaret og siden da har de slået England og Mexico samt spillet uafgjort med Spanien. Colombia har de største chancer for tre point mod både Paraguay og Costa Rica. Paraguay har ikke været til VM siden 2010. De har siden da haft ti forskellige trænere men det er ikke blevet bedre under Garnero’s ledelse. Blot én sejr (hjemme mod Bolivia) i de seks kampe det er blevet til. Truppen har sine mangler. Målmand Fernandez (fast) og forsvarene Rojas (fast) & Arzamendia (fast) samt offensive Sanabria (fast) er fraværende. Costa Rica var længe første udfordre til USA og Mexico i Nordamerika men Canada og Panama har overhalet dem. De har fornøjelsen af flere lavere rangeret hold, hvor de oftest vinder men blot én af ti kampe mod bedre nationer er vundet siden VM 2022 (en træningskamp mod Saudi Arabien). Truppen har gemmengået et generationsskifte men uden succes. Væk er målmand Navas, Oviedo, Borgos, Gonzalez og Guzman mens der er mange nyere lokale spillere blandt de tilbageværende.

Colombia kommer til Copa America med deres bedste hold og et hold som har nydt stor fremgang de senere år. De åbner gruppen mod de to svageste og i to kampe hvor der burde ligge mindst fire point og vente. Potentielt seks. Derefter venter Brasilien. Deres sværste kamp men også en kamp begge potentielt er tilfredse med ét point i. Særligt hvis de har sikret sig første og andenpladsen. Gode chancer for mindst fem point til Colombia.  

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar