Colombia vs Panama – 7. jul.

Fodbold Copa America
Colombia
Panama
7. jul.
00:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

7. jul.
00:00
Columbia vinder til 0
Vundet +3,60

Units

4/10
Columbia vinder til 0 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Columbia har set stærke ud i gruppespillet
  • Columbia har ikke tilladt meget defensivt
  • Kampe i knock out-fasen er ofte mere låst

Analyse

1/8-finale i Copa America, hvor Columbia må siges at være heldige med at trække Panama, der overraskende gik videre fra gruppen med USA og Uruguay. Det skyldes, at man slog USA 2-1 i et opgør, hvor USA fik et meget tidligt rødt kort. Panama har præsteret fint og slog Bolivia 3-1 i den afgørende gruppekamp. Bolivia havde i det opgør intet at spille for, så man kan også påstå, at Panama har været ganske heldige med forløbet i gruppespillet.

Mod Uruguay i første kamp tabte man 3-1, og der synes jeg, der var stor niveauforskel på de to nationer, hvilket også er forventeligt. Uruguay dominerede dog ret massivt med 19 afslutninger mod 7, og man gav ikke meget væk. Højeste xG-afslutning var 0,13 og dette efter standarder, hvor scoren ofte vurderes højere end tilfældet, fordi der bliver afsluttet tæt under mål. Først i overtiden scorede Panama på et flot mål og på et tidspunkt, hvor kampen var afgjort.

Columbia vurderes oddsmæssigt til at være nogenlunde på niveau med Uruguay, og de har tilmed set stærke ud i denne slutrunde, så jeg forventer et massivt overtag til sydamerikanerne. Disse knock out-kampe plejer at være præget af, at man ikke må tabe, og derfor bliver udtrykkene ofte en del mere defensive og afventende. Jeg har da også en klar forventning om, at Panama stiller sig lavt og forsøger at forsvare, mens Columbia vil dyrke en kontrolleret offensiv.

Det har columbianerne været stærke til, og man har ikke afgivet meget. Mod Costa Rica holdt man nullet og gav meget lidt væk, mens man i 1-1-kampen mod Brasiliens stjerner kun tillod 7 afslutninger og afgav sølle 0,37 på xG. Brasiliens scoring kom på et frispark og i hele 2. halvleg var det tilmed brasserne, der havde noget at jagte, men ikke formåede at bryde igennem en stærk columbiansk defensiv.

Panama har ganske vist scoret i alle tre gruppeopgør, men det var umådeligt tæt på et 0 mod Uruguay, mens man blev hjulpet på vej af et rødt kort mod USA og mod Bolivia var tvunget i offensiven, da man skulle bruge en sejr. Nu er situationen en anden, og jeg tror, at kampbilledet bliver med Panama uden bold og ofte langt fra mål. De er niveauer under Columbia og også et ret defensivt hold. I forårets tre kampe frem mod Copa America tabte man med 1-0 til Jamaica, 3-0 til Mexico og 1-0 til Paraguay.

Eneste men er, at Columbias defensive anker på midtbanen, Jefferson Lerma, er ude med karantæne. Det ændrer dog ikke ved, at jeg finder værdi på denne variant og gætter på en 2-0 sejr til Columbia.

Colombia vs Panama
Colombia

Uafgjort

Panama

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar