Cobresal vs Sao Paulo – 9. maj.

Fodbold Copa Libertadores
Cobresal
Sao Paulo
9. maj.
03:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

9. maj.
03:30
Begge hold scorer: ja
Vundet +2,85

Units

3/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Cobresal skal have point hvis de skal holde liv i håbet om videre deltagelse og helst tre af slagsen.
  • Sao Paulo er forbedret under ny træner. Fire sejre ud af fem mulige. Tre point her sætter dem i pole position til en top 2 placering.
  • Cobresal nyder godt af hjemmebanefordelen, i de chilenske bjerge. 2300m over havets overflade. Blot seks hjemmekampe tabt siden starten af 2023.

| Sidst opdateret:


Analyse

Cobresal med blot ét point efter tre kampe. Sao Paulo to’er i gruppen med seks point. Dette bliver Cobresal’s sidste hjemmekamp i Copa Libertadores og skal de gøre sig nogen forhåbninger om top 2, eller tredjepladsen (Copa Sudamericana) skal der point på kontoen her, og helst tre af slagsen. Cobresal har haft et skuffende 2024. Blot to af 11 ligakampe er vundet mens de har fået ét point på tre Copa Libertadores kampe. Til deres fordel er der fremgang med blot ét nederlag de sidste fem kamp og seneste en flot 2-2’er mod Colo Colo. Cobresal’s store styrke er hjemmebanen i El Salvador, Chile. En mineby oppe i bjergene som oftest er et ugæstfrit sted og en medvirkende årsag til at blot seks hjemmekampe er tabt siden starten af 2023.

Sao Paulo med fornyet selvtillid efter træner Zubeldia kom til i april. Den argentinske træner kommer med et flot CV som tæller en mesterskabs og Copa Sudamericana titel med Quito. Siden da har Sao Paulo spillet fem kampe, hvoraf fire er vundet og hele 11 mål scoret. Sao Paulo er pæne favoritter til at tage en top 2 placering i gruppen sammen med Talleres. Senest var forsvar Welington (fast) og 6’eren Maia (fast) fraværende.

Det er nu eller aldrig for Cobresal. Der skal point på kontoen og helst tre af slagsen. Sao Paulo kommer dog også med point for øje og kan spille sig meget tæt på videre deltagelse med en sejr. De er dog ude på en svær udebane. Fine chancer for at begge hold kommer på tavlen.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar