18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Cluj – Randers-30. September 2021 18:45

Units 4/10 Vundet
Cluj vs Randers
Randers +0,5
30. september 2021 18:45
bet365
Tippet til 1.80
Udgivet 29. september 2021 22:57
Oddset er begyndt at dykke, og det er forståeligt. Jeg synes, markedet overvurderer Cluj ift. Randers, som virkelig er godt kørende og trods nederlag til FCM i weekenden endnu engang viste et flot niveau. Randers har præsteret godt hele sæsonen, og de viste også lidt international klasse med uafgjorte resultater mod Galatasaray og AZ, hvor man særligt mod tyrkerne spillede nogle gode kampe.

Randers har forbedret sig væsentligt med bolden og har samtidig bevaret den fysiske styrke, hvilket gør dem til en svær modstander. Med et par gode signings i Tibling, Odey og Ankersen har man også skaffet sig en bred trup med pæn kvalitet og Odey har allerede vist sine evner foran mål, hvor man i forvejen er godt stillet med Kamara. De to kan med deres power blive en stor mundfuld for Cluj, og jeg har svært ved at se, at rumænerne holder kronjyderne fra scoringer. Med +0,5 som linjen, så er man godt stille i fald, de kan komme på tavlen.

Cluj er et virkeligt defensivt mandskab, og man skaber utroligt få chancer i åbent spil. To mål har man scoret i de seneste fem kampe, som alle er endt 1-0 til den ene eller anden part. To skud på mål har man haft i de seneste to kampe i den hjemlige liga. Cluj tabte første opgør i gruppen til Jablonec med 1-0, selvom man sågar var gjort til favoritter ude mod tjekkerne.

Jablonec var klart bedst. Dominerede på bolden med 60% og havde flest afslutninger og bedst xG-score. Et tjekkisk mandskab, der giver hele odds 12 ude mod AZ, som Randers kæmpede sig til et point imod med 2-2 hjemme i Randers. Jeg tror, Randers kan få held med at sætte sig på spille i store perioder, og et Cluj-mandskab, der sjældent præsterer mere end 40% på bolden og er så lidt chanceskabende, skal simpelthen ikke være så klare favoritter mod et Randers-hold i superform, som kan stille i noget nær stærkeste opstilling.

Cluj – Randers Odds


Cluj – Randers Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar