18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Club Brugge-Paris Saint-Germain-15. September 2021 21:00

Units 2/10 Vundet
Club Brugge vs Paris Saint vs Germain
Club Brugge over 2.5 hjørne
15. september 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 1.70
Udgivet 14. september 2021 16:17
Uefa, Champions League
Club Brugge er klare underdogs men offensivt anlagt uanset. Paris er gode på bolden og vinder formentlig men kan blive straffet over kanterne.

Club Brugge er et offensivt anlagt hold siden træner Philippe Clement overtog ansvaret tilbage i 2019. De angriber meget over kanterne, hvor de oftest kommer frem til en del indlæg. Sidste sæson snittede de 6,4 hjørne pr kamp hjemme i Belgien mens de i deres seks CL kampe snittede 4,0 og gik over linjen i fem af seks kampe. Denne sæson er fortsat hvor den sidste slap derhjemme med et snit på 7,84 hjørnespark pr kamp. En anden kvalitet end hvad Paris kommer med men deres offesive wingbacks og angrebslystne tilgang får dem ofte i situationer der kan give et hjørnespark.

Paris SG er blandt favoritterne til at vinde CL og truppen er mand for mand en af de bedste i verden. Under Pochettino er PSG et meget stærkt bold besiddende hold og med Neymar, Messi & Mbappe på toppen er de en trussel mod de fleste. Netop de tre er dog en medvirkende årsag til Paris, trods deres status, ikke får synderligt mange hjørnespark. Indtil videre blot 4,2 pr kamp mens modstanderne i Ligue 1 har tilspillet sig 4,6. Sidste sæson var 5,7 og små 4 imod sig pr kamp. Paris spiller også meget igennem midten og mindre udover kanterne. Det giver oftere færre hjørnespark end hold der angriber bredt.

Club Brugge kommer til at angribe kampen som alle andre. Det slipper de sjældent godt fra mod de bedre hold men det er et plus når det kommer til hjørnespark. Paris kommer til at være mest på bolden men lykkes til Brugge at få gang i omstillingerne og bolden ud på kanten, kan der opstå flere situationer hvor de får tilspillet sig et hjørnespark.

Club Brugge – Paris Saint Odds


Club Brugge – Paris Saint Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar