Chicago Bulls vs Miami Heat – 19. nov. 02:00

Basketball icon
NBA | NBA
Chicago Bulls vs Miami Heat
Miami Heat -2
Tippet til 1.83
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 18. nov. 19:07

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Chicago spillede i aftes, mens Miami har haft mere hvile

✅ Miami matcher godt op mod Chicago, og har flere veje til sejr

✅ Bulls står i flammer, og der er rygter omkring et kommende rebuild

Vi skal en tur til Chicago, hvor Bulls er ved at implodere… Det er aldrig blevet den ‘’forventede’’ success med Demar Derozan, Zach Lavine og Nikola Vucevic, og rygterne går nu kraftigt på, at der skal et rebuild i gang.

Efter to hjemmebanenederlag i træk mod et Orlando Magic hold, som på papiret er af lavere niveau end Miami, OG som var foruden tre starters i Wendell Carter Jr, Markelle Fultz og Jalen Suggs, så SKAL et spil på Miami her være et stærkt spot.

Miami har det rigtige mandskab til at dække Lavine, Derozan og Vucevic. Miami’s Bam Adebayo og Jimmy Butler er to af ligaens bedste two-way players, og rundt om dem er der som altid en masse elite roleplayers.

Miami har en stærkere defensiv og offensiv, har flere skytter, og er et bedre sted mentalt. Chicago er deprimerende at se på, og der er monster dårlig stemning i the Windy City. Miami har derimod vundet syv kampe i streg, og har styr på deres identitet – både defensivt og offensivt.

Med to nederlag i træk mod en markant svagere modstander i Orlando Magic har jeg svært ved, at se hvordan Miami ikke skal være tættere på -5.

Det er to franchises i hver sin retning. Bulls er på vej (de er der nok allerede) i kulkælderen, mens Miami spiller flydende, og ridder på en bølge af selvtillid.

Du kan følge alle mine spil på X @ AndreasKrogh4.

Opdag flere basketball på SpilXperten og få al information om NBA her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Chicago Bulls – Miami Heat Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Chicago Bulls – Miami Heat

Chicago Bulls: Skader og karantæner

Miami Heat: Skader og karantæner

Chicago Bulls – Miami Heat Head 2 Head

Flere Tips

14. apr.
Units 5/10
Tippet til 2.17
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.00
Units 4/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar