Cheltenham vs Derby – 7. okt. 16:00

Fodbold icon
League One | League One
Cheltenham vs Derby
Cheltenham Under 0.5 mål
Tippet til 2.50
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 4. okt. 13:50

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Cheltenham har spillet 11 League One kampe og scoret NUL mål. Der er en del tilfældighed i det men sidste sæson var de også ringe offensivt. Én mand stod for 45% af deres mål den sæson og han er væk nu.

✅ Ny træner, deres tredje allerede, debuterede senest og kaldte efterfølgende holdet for dårligt og at flere af spillerne mangler den nødvendige kvalitet. Ikke just motiverende når man allerede er i kulkælderen.

✅ Derby har fået en hæderlig start med point i syv af ti kampe og blot 10 mål lukket ind. En xGA på blot 7 fra åbent spil.

Hvis det lykkes Derby at gå fra banen med et clean sheet, slår Cheltenham rekorden for flest kampe uden at score. De deler den nu med Coventry (1919-20) og Hartlepool (1992-93).

Cheltenham har længe været ringe offensivt. Sidste sæson scorede de blot 45 mål og May stod for 20 af dem. Han er væk nu og de tilbageværende har svært ved at komme på tavlen. De snitter blot 2,2 skud på mål pr kamp og med en xG på 6,6 efter 11 kampe. Det fortæller at de nok burde have scoret men de mange kampe uden at komme på tavlen kan have sat sig mentalt i truppen og tynger dem yderligere. Senest fik den nye træner Clarke debut. Han er deres tredje denne sæson (to faste og en vikar) og udtalte på pressemødet efter kampen at holdet var det ringste i League One, at flere af spillerne laver børnefejl og at unavngivende spillere ikke har det nødvendige niveau. Selvom det måske er sandheden lyder den hårdt leveret og kan lægge et unødvendigt pres på spillerne.

Derby er blandt favoritterne til at rykke op. Med point i syv af ti kampe og blot ti mål lukket ind, har de indtil videre holdt sig nær playoff pladserne. Efter et par turbulente år lader der til at være styr på klubben igen. Paul Warne har været træneren i lidt mere end et år nu og i den periode har de holdt målet rent i 19 af 47 L1 kampe. Mere relevant er at det er sket fem gange denne sæson. Defensiven er også stærk. De spiller en 3-5-2 hvor bagkæden er fem mand når modstanderne har bolden + en 6’er. Det tæller blandt andet klub legenden Forsyth, Curtis Nelson & Nyambe. Alle med Championship erfaring.

Det er bemærkelsværdigt at Cheltenham har gået 11 League One kampe uden at score. Det skal ske på et tidspunkt men Derby er bedre, gode defensivt og Cheltneham spillernes selvtillid kan ligge et meget lille sted. Tvivlsomt om træner Clarke’s hårde ord får en positiv effekt på den korte bane. Pænt odds på endnu en mål-løs kamp med det i menté.   

Se flere fodbold tips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Cheltenham – Derby Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Cheltenham – Derby

Cheltenham: Skader og karantæner

Derby: Skader og karantæner

Cheltenham – Derby Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Units 4/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar