Chelsea vs Liverpool – 14. maj 2022 17:45

FA Cup | FA Cup
Uafgjort i 1. halvleg
Tippet til 2.20
Units 1/10
Vundet +1,20
Udgivet 14. maj. 09:27

For anden gang i sæsonen står Chelsea og Liverpool overfor hinanden i en finale på Wembley. Tilbage i slutningen af februar trak Liverpool det længste strå efter straffesparkskonkurrence i Carabao Cuppen. Den ordinære kampe og den forlængede spilletid endte uden scoringer. Generelt har det været utrolig jævnbyrdigt, når Chelsea og Liverpool har stået overfor hinanden i denne sæson. Udover Carabao Cup-finalen, så er de to opgør i Premier League også endt uafgjort med 2-2 på Stamford Bridge og 1-1 på Anfield.

Med Arsenals nederlag i midtugen skal meget gå galt, hvis ikke Chelsea skal sætte sig på tredjepladsen i Premier League. Fuld fokus må være på finalen her, hvor Chelsea har revanche til gode efter de tabte sidste sæson til Leicester med 0-1 efter 0-0 ved pausen. Til gengæld viste Thomas Tuchel vejen i Champions League-finalen i sidste sæson, da han satte sit Chelsea-hold perfekt op til den opgave. Generelt tegner der sig et billede af, at Thomas Tuchel er taktisk stærk i finaler. Målt på de tre finaler, som Chelsea har været en del af i det seneste år er det endt 0-0, 0-1 og 1-0.

Liverpool og Jürgen Klopp er på jagt efter fire trofæer i år. Premier League-trofæet hænger i en tynd tråd, hvorfor en sejr i FA Cuppen vil være et stort plaster på såret. Liverpool har været flyvende på det sidste og har kun tabt en kamp i hele 2022, hvilket endda var et returopgør i Champions League mod Inter, som de giv videre fra alligevel. Noget tyder dog på, at energien stille og roligt er ved at sive ud af Liverpool-ballonen. I de seneste par kampe mod Aston Villa og Tottenham har de ikke spillet med så høj intensitet som man har set tidligere i sæsonen. Begge kamp har i øvrigt stået X ved pausen. Om det er tilfældet eller om tankerne har været på FA Cup-finalen, må tiden vise.

Som man ofte ser i disse vigtige finaler, så skal holdene lige bruge noget tid på at finde sig til rette i kampen. Vi tror også, at begge mandskaber vil bruge første halvleg på at se hinanden an og derfor går vi med X i pausen, ligesom tilfældet har været i de tre tidligere opgør mellem de to klubber i sæsonens løb.


Chelsea – Liverpool Odds


Chelsea – Liverpool Head 2 Head


Flere Tips

25. jul.
01:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
26. jul.
Units 1/10
Tippet til 1.96
20:45
Units 1/10
Tippet til 2.22
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv første kommentar

Skriv et svar