Chelsea vs Leicester – 17. mar. 13:45

Fodbold FA Cup
Chelsea
Leicester
17. mar.
13:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

17. mar.
13:45
Begge hold scorer: ja
Vundet +2,68

Units

4/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • For Leicester betyder pokalturneringen ekstra meget, hvor man eksempelvis vandt turneringen over netop Chelsea på Wembley tilbage i 2021. Man kunne være bekymret for, at udeholdet blot har fuld fokus på ligaen pt, men det argument køber jeg ikke.
  • Leicester er et voldsomt offensivt hold. Selvom man mangler både McAteer og Vardy, så er jeg overbevist om, at de formår at score mod Chelsea specielt også deres skader taget i betragtning. Leicester har en helt imponerende statistik som viser, at man har formået at score minumum et mål i hver eneste af sine seneste 24 kampe.
  • Chelsea er også ganske målfarlige og har scoret otte mål i de seneste tre kampe. Med spillere som Cole Palmer på midten og Nicolas Jackson og Raheem Sterling i angrebet, så er der næsten dømt målgaranti specielt på hjemmebane.

| Sidst opdateret:

Analyse

Der er søndag dømt kvartfinale i den britiske FA Cup, hvor Premier League holdet Chelsea skal møde Leicester. Udeholdet topper i øjeblikket Championship tabellen og vil dermed højst sandsynligt også være at finde i det bedste selskab fra næste sæson efter blot at have tilbragt en enkelt sæson i den næstbedste række.

Chelsea har haft en meget svingende og overordnet skuffende sæson, hvor præstationerne simpelthen ikke har været gode nok. Manglende målfarlighed og et højt antal skader har haft sin tydelige indvirkning. I ligaen er man blot placeret som nummer elleve og de europæiske pladser synes definitivt uden for rækkevidde. Formkurven viser to sejre og to uafgjorte i de seneste fire kampe.

Leicester topper i øjeblikket Championship tabellen, men er åndet i nakken af både Ipswich og Leeds for de to direkte oprykningspladser til Premier League. Klubben har haft set et dyk i formen på det seneste, hvor det er blevet til tre nederlag i de seneste fem kampe. Så det er vigtigt for klubben hurtigt at komme tilbage på sporet, hvis man gerne vil sikre sig den direkte oprykning.

Holdnyt Chelsea

Mauricio Pochettino har bekræftet, at landholdsspilleren Ben Chilwell er udtaget til truppen, eftersom en knæskade har vist sig ikke at være så slem som frygtet. Dermed kan forsvarsspilleren komme til at spille mod sin gamle klub.

Hjemmeholdet har dog fortsat en lang skadesliste, hvor Wesley Fofana, Reece James, Lesley Ugochukwu, Levi Colwill, Romeo Lavia og Christopher Nkunku alle er fraværende med skader.

Derudover mangler man den argentinske centrale midtbanespiller Enzo Fernandez, som sidder ude med karantæne efter to gule kort i cuppen. På midten mangler man endvidere italienske Cesare Casadei, som ikke er tilgængelig grundet hans låneaftale fra Leicester.

Holdnyt Leicester

Udeholdet har også sine fravær, hvor nyeste tilføjelser på skadeslisten er Ricardo Pereira og Dennis Praet. Derudover mangler man offensivt Kasey McAteer med sygdom, mens angriberen Jamie Vardy ligeledes er bekræftet ude med en mindre skade.

Spilforslag

Chelsea er storfavorit til at slå Leicester hjemme på Stamford Bridge, hvilket jeg også vurderer som det mest sandsynlige scenarie. Men den største værdi i kampen ligger for mig i målspillet, hvor jeg har temmelig stor tiltro til, at begge hold scorer.

Chelsea bør naturligvis være en mindre klasse bedre end Leicester, men vi har trods alt af gøre med et hold, som blot har spillet en enkelt sæson i den næstbedste række og ligner et hold, som vender tilbage til Premier League næste sæson.

Lørdag viste Championshipholdet Coventry, at man sagtens kan spille op med den bedste liga, da man slog Premier League holdet Wolverhampton ud af cuppen. Leicester har selv slået et Premier League hold ud i form af Bournemouth i den seneste cup kamp.

Derudover er det også værd at bemærke, at Leicester rent faktisk vandt snævert over Chelsea i FA Cup finalen på Wembley tilbage 2020/2021 sæsonen. Jeg tror på ingen måde, at Leicester blot fokuserer så meget på ligaen, at FA Cup kampen er af sekundær betydning, hvorfor jeg forventer en yderst intens kamp, hvor begge fighter maksimalt for at gå videre i turneringen. Derfor spiler jeg begge hold scorer og sætter fire units.

 

SSC Napoli vs Frosinone
SSC Napoli

Uafgjort

Frosinone

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
07:00
Alex Pereira vs. Jamahal Hill
Loke-Barrett-avatar Loke-Barrett
Loke-Barrett-avatar Loke-Barrett
14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
10:55
Amstel Gold Race Ladies 2024
14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:45
Ben Healy vs Matteo Jorgenson
14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:00
Le Havre vs Nantes Ligue 1
14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
15:00
Lyngby vs Hvidovre Superligaen Kvalifikationsspil
14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
15:00
Vejle Boldklub vs Randers FC Superligaen Kvalifikationsspil
14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:00
AGF vs Brøndby IF Superligaen Mesterskabsspil
14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Midtjylland vs FC København Superligaen Mesterskabsspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar