Chelsea vs Crystal Palace – 27. dec. 20:30

Fodbold icon
Premier League | Premier League
Chelsea vs Crystal Palace
Over 2,5
Tippet til 1.93
Units 4/10
Vundet +3,72
Udgivet 26. dec. 23:40

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ To hold, der underpræsterer på antal scorede mål ift. xG.

✅ Chelsea har været involveret i mange målrige kampe den seneste tid.

✅ Chelsea skal gå hårdt efter sejren og har efterhånden intet at tabe.

Chelsea er i krise og er placeret som nr. 11 i Premier League. Der er masser at jagte for Tuchel og hans tropper, og Chelsea skal gå benhårdt efter en sejr – også der, hvor man kaster hele holdet frem ved 1-1 i slutminutterne. Selvom nedrykningsstregen er tættere på end toppen, så bliver det næppe aktuelt trods alt, og derfor er der nærmest kun alt at vinde og intet at tabe for Chelsea.

Chelsea har rigeligt med offensiv kvalitet og har da også scoret rigeligt med mål i sæsonen, hvor man særligt i den seneste tid har været involveret i masser af målrige opgør, hvor 8 af de seneste 11 kampe i Premier League er gået over linjen. I weekenden spillede Chelsea også en livlig og meget åben kamp, hvor xG ganske ikke var voldsom, men hvor man havde optræk til ekstremt mange chancer og samtidig afgav en masse den anden vej.

Chelsea scorer da også næsthøjest i Premier League på xG, og de har scoret syv færre end xG måles til. For Palace er det samme sang, hvor man har præsteret til seks mål flere, end hvad man har formået at score. Palace under Hodgson er bestemt ikke nogen offensiv hær, men man har alligevel spillet 8 ud af 18 kampe over i denne sæson, og når man møder de offensivt stærkere hold, så plejer der at komme en del mål. Således er kampene i denne sæson mod Manchester City, Liverpool, Tottenham, Newcastle og Aston Villa gået over, og nu møder de igen et meget offensivt anlagt hold.

Palace kommer til at stå lavt og gå på deres omstillingsmuligheder, hvilket man bl.a. var stærke til mod Manchester City på Etihad, hvor de vendte 2-0 til 2-2. Palace har bestemt også nogle offensive individualister, der kan kreere noget og gøre ondt på de fleste hold, og defensivt er Chelsea bestemt ikke i nogen god forfatning. Hele 28 mål har man indkasseret i sæsonens 18 kampe, og der har nærmest været garanti for, at man laver store forsvarsfejl, som koster i egen henne, og det er tydeligt, at det fortsat er et Chelsea-hold, der til sæsonen er sat sammen med mange nye spillere.

Chelsea er uden Cole Palmer og Sterling, som bookede sig en karantæne mod Wolves. Førstnævnte er en svækkelse, mens jeg synes, Sterling har fyldt for meget i negativ forstand den seneste tid. Mydruk er begyndt at ligne noget med mange gode indhop, hvor han har fået sat sin fart og udfordringer i spil, mens Nkunku scorede mod Wolves og har lignet en god signing. Der er rigelig med kvalitet i den brede trup trods fravær, og jeg er bestemt ikke nervøs for, at Chelsea ikke kommer til at lave chancer.

Udover karantænerne er skadeslisten fortsat lang med Chilwell, Enzo Fernandez, Chalobah, Fofana, Reece James og Cucurella på skadeslisten, hvor det særligt er på back-positionerne, at man er hårdt ramt, og det kan både være en fordel og en ulempe for spillet.

Palace er fortsat uden Odsonne Edouard, mens Doucouré også stadig er på skadeslisten.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Chelsea – Crystal Palace Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Chelsea – Crystal Palace

Chelsea: Skader og karantæner

Crystal Palace: Skader og karantæner

Chelsea – Crystal Palace Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar