Chelsea-Villarreal-11. August 2021 21:00

Tippet til 3.75
Units 1/10
Vundet
Udgivet 11. aug. 11:05

Chelsea og Villarreal tørner sammen i den europæiske Super Cup. Tager man et kig på resultaterne fra de sidste par års Super Cup-finale, vil man kunne se et hav af uafgjorte kampe. De seneste tre Super Cup-kampe er endt X, mens fem af de seneste seks opgør i Super Cuppen er endt helt lige efter 90 minutter. I og med, at det er en finale, men samtidig også en del af klubbernes pre-season, er det værd at spekulere i, hvem der for alvor vil satse, såfremt det står uafgjort efter 60-70 minutter.

Chelsea har haft en fin pre-season med tre sejre og senest en uafgjort mod Tottenham. I deres fire kampe har de ikke formået at holde nullet, som ellers var holdets store force efter Thomas Tuchel kom til i sidste sæson. Man skal tage resultaterne fra træningskampene med et gran salt, da Tuchel har roteret meget på holdet, men alligevel er det ikke urealistisk, at Chelsea også kommer til at stille med et par af deres breddespillere i kampen her.

Villarreal har modsat Chelsea ikke vundet i deres træningskampe. Seks kampe er endt ud i tre uafgjorte og tre nederlag, senest 2-2 mod Leeds. Villarreal var også kendt for deres defensive organisation i sidste sæson, hvor de første slog Arsenal ud af Europa League, og senere slog Manchester United i finalen efter uafgjort efter 90 minutter. Et hold, der har gode erfaringer med de engelske modstandere.

Begge klubber starter deres respektive ligaer i den kommende weekend og da det er starten på sæsonen, er det svært at se, at klubberne spiller sig helt ud i dagens kamp, da der trods alt venter en lang sæson med vigtigere kampe forude.