18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -42,0
TBP 73,6%
Hitrate 34,0%

Chelsea – Southampton-2. October 2021 16:00

Units 4/10 Tabt
Chelsea vs Southampton
Chelsea + Under 3.5 mål
2. oktober 2021 16:00
Unibet
Tippet til 2.04
Udgivet 30. september 2021 10:59
Lørdag eftermiddag tager Chelsea imod Southampton hjemme på Stamford Bridge. Værterne er storfavoritter, men ud fra den generelle spillestil under Tuchel og de seneste præstationer, så tror jeg ikke på, at det bliver en målfest.

En perfekt start på sæsonen er blevet afløst af en mindre perfekt uge for Chelsea, som i sidste weekend indkasserede sæsonens første nederlag til Manchester City og onsdag aften indkasserede sæsonens andet nederlag, denne gang til Juventus. To virkelig svære kampe for Tuchel og co., men ikke desto mindre, tror jeg, at tyskeren vil være skuffet over det hans mandskab formåede at bringe til bordet. Defensiven fejler overhovedet ikke noget, men offensiv har set en anelse tandløse ud i de to seneste kampe, hvor de har lavet henholdsvis 0.23 og 0.83 i xG. Som tilfældet var under Tuchel i sidste sæson, så er Chelsea virkelig gode til at køre denne slags hjemmekampe hjem i sikker stil, som oftest med et rent bur, men sjældent med en målfest.

Southampton er et af fem Premier League-mandskaber, som stadig har sæsonens første sejr til gode, ikke just imponerende. Men ud af sæsonens første seks kampe har der faktisk været flere glimrende resultater i blandt såsom point mod Manchester United, West Ham og Manchester City. I de tre kampe lukkede Southampton blot et enkelt mål ind, og det er altså ganske flot! De har evnerne til at få lukket godt af i defensiven, til gengæld ser offensiv lidt tynd ud nu hvor Ings er rykket videre i karrieren, og der bliver formentlig langt til mål her mod et godt organiseret Chelsea-mandskab.

Southampton har ikke meget at skyde med offensivt, og det vil formentlig blive en formsag for Chelseas stærke defensiv, at holde gæsterne fra fadet. Til gengæld viser Chelseas offensiv ikke skræmmende styrke pt. og jeg tror på, at Southampton kan lykkedes med at gøre dette til en relativt målfattig kamp, som de har gjort det mod United, West Ham og City. Alle Chelsea sejre i sæsonen er gået under 3.5 linjen, også hjemmekampene mod Crystal Palace og Aston Villa, som befinder sig på nogenlunde samme niveau som Southampton. Nu hvor der kæmpes lidt med målscoringen og chanceskabningen hos hjemmeholdet, så ville det være overraskende med et målbonanza lørdag eftermiddag.

Chelsea – Southampton Odds


Chelsea – Southampton Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar