18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea-Real Madrid-5. May 2021 20:30

Units 1/10 Vandt
Chelsea vs Real Madrid
Under 2.5 mål
May 5, 2021 20:30
Udgivet May 5, 2021 07:37
Kamp: Chelsea – Real Madrid
Tip: Under 2,5 mål
Odds: 1,78
Bookmaker: Nordicbet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Returopgøret på Stamford Bridge skal spilles i aften kl. 21.00 efter den første kamp sluttede 1-1. Set over de fulde 90 minutter så var Chelsea nok det bedste hold, men det var specielt i første halvleg at de bed fra sig. I anden halvleg kunne de ikke holde det samme pres, og Real Madrid fik bedre styr på englænderne. 

Udover scoring af Christian Pulisic og Timo Werners chance, var der faktisk ikke de helt store chancer i kampen. Real Madrid kom til en “halvstor” chance og det var Benzemas akrobatiske mål, som trods alt ikke sker i hver kamp. Kampen bar præg af stor indbyrdes respekt, og to trænere, der var fuldt ud indstillet på ikke at blotte sig unødigt i forsvaret. 

Chelsea og Real Madrid ligner på mange måder lidt hinanden for tiden. Ingen af de to hold skaber utroligt mange chancer i deres kampe, men til gengæld står de knivskarpt defensivt. Chelsea har i de sidste fem kampe holdt nullet i de fire af dem, og deres sidste seks er gået under 2,5 mål. For Real Madrid der har de holdt nullet i deres sidste fire kampe, og deres sidste fem ud af seks kampe er gået under 2,5 mål.


Chelsea – Real Madrid Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chelsea
Real Madrid
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 5. maj 2021 21:00.

Chelsea – Real Madrid Head 2 Head


Skriv et svar