18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 24,1
TBP 102,4%
Hitrate 45,3%

Chelsea-Crystal Palace-14. August 2021 16:00

Units 3/10 Vundet
Chelsea vs Crystal Palace
Chelsea -1.50 (AH)
14. august 2021 16:00
Nordicbet
Tippet til 1.87
Udgivet 12. august 2021 08:13
Chelsea ser stærke ud og kan måske endda have Lukaku med her, mens Palace skal vænne sig til en ny spillestil der næppe kommer dem til gode i dette matchup.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Chelsea har en enormt stærk trup, og har haft en rigtig god preseason, hvor det særligt har været positivt at man har skabt masser chancer offensivt.

* Chelsea har købt Lukaku. Han kan være angriberen der løser holdets problem fra sidste sæson med at få puttet chancerne i nettet. Han har deltaget i preseason med Inter, og er dermed ikke helt ude af træning når han ankommer – Det betyder at han måske kan spille opgøret her.

* Crystal Palace har skiftet manager fra super defensive Hodgson til en mere possesion-orienteret manager i Vieira. Problemet for Palace er at de ikke har haft lang tid til at vænne sig til den nye stil, og de har heller ikke en trup der er bygget op om den type spillere.

* Vieira vil rigtig gerne spille den op fra bagkæden, men det kan blive et problem mod en modstander af Chelsea's kvalitet, der presser højt og som har virkelig meget kvalitet.

* Palace er uden deres kreative kant Eze der blev skadet i slutningen af sidste sæson. Man har bl.a. hentet Olise i Reading som kan spille samme position, men har er også blevet skadet, så bredden er yderst hæmmet i offensiven.


Man skal dog være opmærksom på at Chelsea spillede 120 min i SuperCup torsdag (Hvor Ziyech blev skadet), hvilket langt fra er optimalt inden en kamp lørdag. Truppen er dog bred, og bør kunne håndtere dette.

Chelsea – Crystal Palace Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chelsea
Crystal Palace
Odds are subject to change. Last updated 14. august 2021 15:56.

Chelsea – Crystal Palace Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar