18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chateauroux-Stade Briochin-3. September 2021 19:00

Units 2/10 Tabt
Chateauroux vs Stade Briochin
Chateauroux -0.50 (AH)
3. september 2021 19:00
Mr Green
Tippet til 2.08
Udgivet 29. august 2021 13:43
Frankrig, National.
Ny rige Chateauroux har fået en hæderlig start på sæsonen mens Stade Briochin har været heldige. Værterne har opryknings ambitioner og kan blive en for stor mundfuld for gæsterne.

Chateauroux er ejet af en arabisk rigmand og truppen er mand for mand den bedste i National. Gode spillere som Nolan Roux, Thomas Robinet, Kevin Fortuné, Ferris N'Goma og flere er kommet til henover sommeren. Starten har været godkendt men ikke overbevisende. To sejre ud af fire mulige men i begge point tab modtog Chateauroux mindst ét rødt kort. Senest blev det til 1-1 ude mod Creteil, på trods af en mand i undertal i 85min. Chateauroux kan glæde sig over fortsat at være ubesejret hjemme samt at have scoret i alle deres kampe indtil videre.
Træner Marco Simone sidder ikke sikkert i sit sæde. Fansene er som sådan tilfredse men forventningerne er store, og han kan ikke tillade sig at tabe point i for mange kampe i træk, før stolen bliver sat for døren. Det er en risiko han er bekendt med og skal handle udfra. Tiden må vise om han kan håndtere presset men hvis det motivere ham, er det bestemt et plus for Chateauoux.

Chateauroux må formentlig se bort fra midterforsvar M'bone (fast / karantæne), midtbanespillerne Marega (backup), Grange (fast) & Nouri (rotation) samt angriberen Sunu (fast). De fleste har dog fortsat sin sæson debut til gode mens de kan glæde sig over at midterforsvar Ouaneh (fast) vender tilbage fra karantæne og Roux kan gøre debut.

Stade Briochin har hentet fire point i deres første fire kampe. Senest kom sæsonens første sejr, da de slog Red Star 2-1 hjemme. Begge deres mål blev sat ind på straffespark og Red Star havde dem presset helt i bund og begrænset til nul skud på mål, udover straffesparkene. Sejren var en smule heldigt. Udover at være kommet på tavlen har Stade Briochin ikke meget at glæde sig over indtil videre. De har ikke scoret i åbent spil, har blot haft 10 skud på mål (fem i én kamp) og været det dårligeste hold i alle fire kampe. De var oprykkere sidste sæson, hvor de fik en hæderlig midter placering men pilen peger ned af denne sæson.

Stade Briochin må se bort fra midterforsvar Angoua (fast) & venstreback Morgan (fast) grundet karantæne. Midtbanemanden Illien (fast) samt angriberne Gomis (backup) & Lavigne (fast) er fortsat ude og har deres sæson debut til gode.

Det er top mod bund (5) der tørner sammen i Cheateauroux. Værterne havde formentlig stået i 1,70-1,85 hvis de havde vundet alle fire og med lidt mere medvind og færre røde kort, kunne det sagtens havde været tilfældet. Truppen er stærk med flere Ligue 1 & Ligue 2 erfarne spillere mens Stade Briochin kun har få med Ligue 2 erfaring. De fleste unge (leje) eller National 1 & 2 erfarne spillere. Baseret på truppen og deres uimponerende start, er det ikke urealistisk at forvente de ender et sted omkring nedrykningsstregen. Gæsterne må se bort fra to faste mand i deres forsvarskæde og har indtil videre ikke vist noget offensivt der er værd at skrive hjem om.

Gode chancer for at Chateauroux lever op til favoritværdigheden og tager alle tre point.

Chateauroux – Stade Briochin Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chateauroux
Stade Briochin
Odds are subject to change. Last updated 3. september 2021 19:01.

Chateauroux – Stade Briochin Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar