Chase Hooper vs Felipe Colares – 21. maj 2022 22:30

Profit
-43,3
TBP
82,7%
Hitrate
47,5%
41 Tips
Mixed martial arts icon
Featherweight | 2022
Chase Hooper vs Felipe Colares
Kampen går distancen
Tippet til 1.72
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 21. maj. 13:05

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Begge kæmpere har tilsammen gået distancen i 7 ud af 9 kampe
  2. Hooper’s eneste mulighed for en stoppage er en Submission
  3. Base rate for kampe der går distancen i divisionen er 52.55% – Oveni kan tillægges den specifikke kæmper statistik ^^

Chase Hooper (10-2) vs. Felipe Colares (10-3)

Med sin 22 år, er Chase Hooper en af de yngste kæmpere i UFC hvilket er imponerende i sig selv, taget i betragtning af at han har siddet ude i knap 1 år. Tilbage i 2018 havde han muligheden for at vinde en UFC kontrakt med et win i Dana White Contender showet. Han vandt yderligere to kampe før han fik muligheden i den store organisation, hvor han vandt i 1. runde mod Daniel Teymur. Han har nu en 2-2 record i UFC.
Hooper har en baggrund som grappler og fokuserer også mest på at få kampen ned på gulvet. Han er en meget ranket kæmper med sine 185 cm i Featherweight divisionen. Han er altid den yngre og fysisk svagere kæmper, men han har vist stor vilje til at vinde og bukker ikke under for pres. Han vil aldrig være en trussel stående hvilket hans modstandere er klar over, så de forventes også at undgå al grappling med ham.

Felipe Colares har indtil videre haft 5 kampe i UFC hvoraf han har vundet 2 og tabt 3. Denne kamp bliver helt sikkert “lettere” for ham end de tidligere kampe. Felipe har ligeledes en solid baggrund som grappler, og har vidst en sindssyg god chin kombineret med en vilje til at vinde og kæmpe igennem når han er allermest træt. Han engagerer sig ofte i clinchen hvor grapplingen opstår, og han er meget svær at kontrollere når kampen rammer gulvet. Dette lyder umiddelbart ikke som den bedste kæmper når han skal møde en solid grappler, men jeg tror at Colares har solid nok grappling til at undgå at blive stoppet.

Begge kæmpere har haft en “sløj” karriere i UFC buret indtil videre, og denne kamp kan gå hen og blive en meget “rodet” kamp, på papiret. Alligevel har begge kæmpere evnen til at overleve og undgå at blive stoppet i svære situationer, hvilket leder mig hen til at kampen kommer til at gå distancen. Vi kommer måske til at se potentielt “farlige” situationer, men ingen stoppages. Tilsammen har de to kæmpere gået distancen i 7 ud af 9 kampe, hvoraf de to stoppages har været af Chase Hooper.

I dette tilfælde tilbyder B365 at kampen går distancen til odds 1.72 (58.1%), og med en chancevurdering på 81% ender vi på en betvalue på 139,32 med en risiko på 6 ud af 10 units.


Edges:

Technique (Boksning) – edge til Colares
Technique (Kickboxing) – edge til Colares
Cardio – Colares
Chin – Colares
Speed – N/A
Wrestling – edge til Colares
Grappling – edge til Hooper
Power – Colares

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Chase Hooper – Felipe Colares Odds


Chase Hooper – Felipe Colares Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
Units 4/10
Tippet til 1.72
Units 3/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar