18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 141,4
TBP 108,1%
Hitrate 48,0%

Charlton Athletic-Lincoln City-4. May 2021 19:30

Units 3/10 Vandt
Charlton Athletic vs Lincoln City
Charlton vinder
May 4, 2021 19:30
Udgivet May 3, 2021 13:44
Kamp: Charlton – Lincoln City
Tip: 1-tallet
Odds: 2,15
Bookmaker: bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I lørdags fik Lincoln den vådeste klud i hovedet, da de smed en 0-3 føring ude over Peterborough, og dermed også deres direkte oprykning til Championship. Ikke nok med at man var foran 0-3, målet til 3-3 faldt i det 96. minut, og samtidig var det på et straffespark, der aldrig nogensinde skulle have været dømt. Som Lincoln træner Appleton også sagde efter kampen, så måtte dommeren have haft adresse i Peterborough.

Situationen er nu den at Lincoln uanset hvad skal spille playoff om oprykningen, og ligesom Appleton sagde, så er det ligemeget om de slutter 3,4,5 eller 6, det vil stadig være en vild præstation. Der var nemlig ikke mange, der havde regnet med at de skulle ende så højt. Hvis de slutter 3’er vil de skulle møde nr. 6 i stedet for nr. 5 eller 4. Hvis de slutter 6’er vil de skulle møde nr. 3. Det skal også gå meget galt, hvis man slutter lavere end 5, da de i årets sidste kamp har Wimbledon på hjemmebane, og dette vil være Wimbledons sidste kamp i sæsonen inden de kan gå på sommerferie – Ingen motivation.

Det bør for Lincoln nu handle om blot at undgå skader, inden deres skæbne skal afgøres i playoff kampene. Appleton vil formentlig stadig bruge kampene til at opbygge noget momentum, men det skulle være mærkeligt, hvis ikke der bliver roteret en god sjat. I seneste kamp var man uden den offensive profil Brennan Johnson, der var skadet, mens 10’eren Jorge Grant også bør få et hvil, eftersom han lige er vendt tilbage fra en lang skade. Derudover er det faste midtstopper par Adam Jackson og Joe Walsh også fortsat skadet.

For Charlton er motivationen på sit højeste. De står med 44 kampe spillet og 4 point op til playoff pladserne, men med en kamp i hånden på både Portsmouth og Oxford. De kan altså ikke selv afgøre deres skæbne, men med to sejre i de to sidste kampe, så vil de have en rigtig pæn chance. 

Det er make it or break it for Charlton i denne kamp, og de skal kunne sætte sig op til sit bedste i denne kamp. På skadesfronten er de stadig uden rotationsangriberen Diallang Jayesimi, men positivt nyt er at den rutinerede midtbanespiller Ben Watson bør vende tilbage igen. Værre går det heller ikke for Charlton, selvom de ikke har vundet i tre kampe. Under den nye træner Nigel Adkins har man kun tabt en af otte kampe, og snitter 1,63 point med en målscore på 14:7. 

Oddset er allerede influeret en anelse af ovenstående faktorer, men stadig kun gået fra 2,30 til 2,15 hos bet365. Ift. den rotation jeg forventer fra Lincoln, så skal vi stadig længere ned i pris. 


Charlton Athletic – Lincoln City Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Charlton
Lincoln City
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 4. maj 2021 19:58.

Charlton Athletic – Lincoln City Head 2 Head


Skriv et svar