Charles Oliveira vs. Arman Tsarukyan – 14. apr. 04:30

Mixed Martial arts UFC
Charles Oliveira vs. Arman Tsarukyan
14. apr.
05:30
Loke-Barrett-avatar Loke-Barrett

Kampstart

Kampstart

14. apr.
05:30
Charles Oliveira vinder
Tabt -4,00

Units

4/10
Charles Oliveira vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Oliveira bliver undervurderet efter en dårlig præstation mod Makhachev. Han er stadig blandt sportens allerfarligste finishere, som aldrig må dømmes ude.
  • Oliveira har mødt fightere som Tsarukyan før. Omvendt har den unge favorit aldrig mødt en modstander, som blot skal bruge en minimal åbning for at afgøre kampe.
  • Tsarukyan er et specielt talent, men hans erfaring på allerhøjeste niveau er rimelig begrænset.

Analyse

UFC 300. Main card i Las Vegas. Letvægt.

Charles Oliveira

Brasilien
34 år (17. oktober 1989)
34-9, 1 NC, 10 KO, 21 sub
Ortodoks
Højde: 178 cm.
Rækkevidde: 188 cm.
Vægt: 70 kg.

Charles ”Do Bronx” Oliveira er tidligere UFC-mester på letvægt og er rangeret som nummer to i divisionen. Han har bl.a. besejret Darren Elkins, Hatsu Hioki, Jeremy Stephens, Nik Lentz, Myles Jury, Will Brooks, Clay Guida, Jim Miller, Jared Gordon, Kevin Lee, Tony Ferguson, Michael Chandler, Dustin Poirier, Justin Gaethje og Beneil Dariush, han har en no contest med samme Lentz, mens han har tabt til samme Miller samt Donald Cerrone, Cub Swanson, Frankie Edgar, Max Holloway, Anthony Pettis, Ricardo Lamas, Paul Felder og Islam Makhachev.

Arman Tsarukyan

Armenien
27 år (11. oktober 1996)
21-3, 9 KO, 5 sub
Ortodoks
Højde: 170 cm.
Rækkevidde: 183 cm.
Vægt: 70 kg.

Arman ”Ahalkalakets” Tsarukyan er tidligere FEMFP-mester på letvægt og er rangeret som nummer fem i divisionen. Han har bl.a. besejret Alexander Belikh, Takenori Sato, Olivier Aubin-Mercier, Davi Ramos, Matt Frevola, Christos Giagos, Joel Alvarez, Damir Ismagulov, Joaquim Silva og Beneil Dariush, mens han har tabt til samme Belikh samt Islam Makhachev.

Matchup

Dette er aftenens hovedkamp for mit vedkommende. Jeg er meget spændt, men det gør samtidig ondt i sjælen, at en skal tabe. Jeg elsker Oliveira, som er sportens mest underholdende fighter, men jeg var meget tidligt overbevist om Tsarukyan, der var blandt de talenter, som jeg fremhævede i min podcast med Mark O. Madsen tilbage i december 2021.

Min fornemmelse er, at Tsarukyan bliver UFC-mester en dag. Hans grappling er fænomenal, hvilket han allerede beviste i sin debut, som han tog med kort varsel mod Makhachev. Foruden Volkanovski har den regerende mester fra Dagestan ikke haft så hård en kamp i årevis. Tsarukyan bliver bedre og bedre på alle andre områder. Han har altid haft power, men han sætter sine angreb bedre op. Jeg var målløs over, at han kun skulle bruge et minut på at stoppe Dariush. Jeg tror bestemt, at Tsarukyan har slagkraften til at stoppe Oliveira. Derudover har han helt sikkert også en fordel med sin brydning, så jeg kan godt forstå, at han er favorit. Jeg synes dog, at det skal med, at han stadig kun har en sejr mod en modstander på det allerhøjeste niveau. Han kunne ikke klare Makhachev og Gamrot, om end de er helt anderledes typer.

Oliveira har mødt alle og enhver i sporten. Han faldt fra hinanden mod Makhachev, men han så rigtig godt ud, da han kom tilbage mod Dariush sidste sommer. Jeg er ikke sikker på, at han kan slå manden fra Dagestan i en eventuel rematch, jeg vil ikke udelukke det, men jeg tror ham, når han siger, at han havde en dårlig dag. Han kæmpede med en helt anden intensitet mod stakkels Dariush, der blev taget brutalt ud i første runde. Før dette havde han vundet elleve kampe i streg trods hård modstand som Chandler, Poirier og Gaethje. Det er de færreste, der kan gå i krig med dem og trække sig sejrrigt ud alle gangene. Det glemmer bookmakerne, synes jeg. Oliveira besidder formidable evner på jorden, så det er en utrolig farlig gameplan, hvis man forsøger at neutralisere ham her. Stående har han udviklet sig til en ren hvirvelvind, der angriber nådesløst med slag, albuer, knæ og spark. Han trives, når det er mest kaotisk og er samtidig blevet mindre skrøbelig rent defensivt. Han kan fanges, men han kom tilbage mod de tre førnævnte actionhelte. Jeg tvivler på, at Tsarukyan trods sine forbedringer er på samme niveau som Chandler, Poirier og Gaethje, når det gælder både teknik og power.

Jeg har svært ved at give Oliveira under 40 procent, uanset hvem han møder. Undtagelsen skulle lige være Makhachev, men det er stadig en rematch, som jeg rigtig gerne vil se. Dette giver en betvalue på 110 procent. Til sammenligning med dette spil giver Marathonbet 2,61, Comeon giver 2,62, Bwin, Mr. Green og Unibet giver 2,65, Betfair giver 2,70, mens Nordicbet også giver 2,75.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar