18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 53,4
TBP 106,1%
Hitrate 45,4%

Championship Nedrykker

Units 3/10 Tabte
Arkiveret tip
January 1, 2010 00:00
Udgivet September 6, 2020 14:43

Sheffield Wednesday har ryggen mod muren fra start. -12 er deres udgangspunkt efter en pointstraf fra The FA i forbindelse rod i bogføringen. Andre hold er større favoritter til at rykke ned men Wednesday får det svært.

Sheffield Wednesday var heldige med at deres point straf blev rykket til denne sæson. Ellers var de allerede at finde i League One. De sluttede på 16’ende pladsen med 56 point sidste sæson, og -12 havde sendt dem ned på sidste pladsen. Straffen rammer dem nu hvor de allerede er fire sejre efter de andre. Det bliver svært at hente for et hold som de sidste tre år har snittet 59 point pr sæson. Han siger som tommelfinger regel at 50 point er nok til redning i en 46 kamps liga. Hvis Sheffield Wednesday kan præstere til deres snit ender de dermed på 47 point hvilket har været nok til nedrykning i seks af de ti seneste Championship sæsoner.

Sheffield Wednesday starter dog op med et ringere hold end de havde sidste sæson. Holdet er halveret i værdi (fra £55m til £28m), og spillere som Forestieri, Murphy, Hutchinson, Fox & Fletcher har forladt dem. Ind er dog kommet Kachunga (Huddersfield) & Izzy Brown (Chelsea) som tidligere har gjort det hæderligt på Championship niveau men alt i alt et svækket hold i forhold til sidste sæson.

Der er andre favoritter til nedrykningen. Størst er nyankommende Wycombe som for første gang nogensinde er på det næst højeste niveau i England. En kæmpe bedrift for et hold som var blandt favoritterne til nedykning i League One. Marked holder dem også som store favoritter da de næsten ingen tilgange har fået og har begrænset erfaring. De er et hold Wednesday formentlig godt kan overhæle på trods af deres -12 point. Rotherham, Coventry, QPR & Luton er fire andre som formentlig er at finde omkring nedrykningsstregen sidste på sæsonen. De har dog modsat Wednesday investeret i truppen og ser bedre ud end Wycombe.

QPR, Wycombe, Rotherham & Wednesday ligner holdene som skal kæmpe for overlevelse og her er Wednesday større favorit end odds 3,00 indikere.Skriv et svar