CF Montreal – Chicago Fire – 14. september 2022 01:30

Profit
174,7
TBP
108,0%
Hitrate
48,0%
573 Tips
Soccer icon
| Major League Soccer
CF Montreal – Chicago Fire
Over 2,5 mål
Tippet til 1.70
Units 3/10
Vundet +2,10
Udgivet 12. september 2022 19:29

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Montreal kan spille mere eller mindre frit, og de har sæsonen igennem budt på meget målrige kampe.
  2. Chicago Fire har nærmest intet på spil, og tror de bare lidt på Playoffs, så skal de hente tre point.
  3. Chicago Fire har haft langt mere målrige kampe når Xherdan Shaqiri har været med, og han er ser ud til at være skadesfri nu.

MLS grundspillet lakker mod enden, og der begynder at være stor forskel i motivationen for de forskellige hold og hvordan de griber kampene an. For CF Montreal og Chicago Fire er der fire kampe tilbage, men modsat Montreal så går Chicago Fire med stor sandsynlighed på ferie efter de fire kampe. 

Montreal indtager 2. pladsen i Øst Konferencen, men er uden chance for at hente Philadelphia på 1. pladsen. Derfor spiller de for at bevare deres hjemmebanefordel. Systemet fungerer sådan, at nr. 2 spiller mod nr. 7 i en kvartfinale, nr. 3 mod nr. 6 og 4 mod 5. Derefter spilles der semifinaler, hvor holdet med den højeste placering i grundspillet får hjemmebanen igen. Montreal har derfor stadig noget at spille for, men det ville ikke gøre den store forskel om de bliver nr. 2 eller 3, og der er for mange point ned til de slutter 4’er. 

Montreal bør derfor gå ud til kampen uden de store bekymringer i deres spil, eller rettere sagt ikke spille mere defensivt og nervøst end de plejer. Montreal har nemlig været yderst underholdende at følge denne sæson, hvor de har et snit på 3,4 mål højest af alle i Øst-delen og er gået over 2,5 linjen 22 ud af 30 gange. 

Chicago roder rundt nede på en 12. plads, og de skal hente 6 point og mindst 5 andre hold, hvis de vil have en playoff plads. Selvom der godt nok er 12 point at spille om, så virker det ganske usandsynlig at det vil ske. Skulle de i så fald tro på det, så kræver det de henter en sejr i samtlige kampe, hvilket blot taler for deres offensive output i denne kamp.

Chicago Fire har ikke været nogen fryd at følge, hvis man kigger efter mål. De er blot gået over 2,5 linjen 13/30 gange denne sæson, men det kan der være en god forklaring på. Xherdan Shaqiri, der blev hentet ind som den helt store stjerne i år, har døjet meget med skader og ikke spillet hver gang. Tæller man de gange han er startet for Chicago, så er Chicago gået over linjen 13/21 gange. Det er ikke så overraskende når man ser, at han har været direkte involveret i 17 mål for Chicago. Shaqiri spillede i sidste kamp 90 minutter og bør være klar fra start her også.

Det skulle være en gedigen overraskelse, hvis ikke der kommer fart på Saputo Stadium her. Vi skal ud og finde mindst 59% chance for mindst tre mål i kampen, for at der er værdi at hente her. Jeg ser dog mindst kampen gå over linjen 6/10 gange, og kan måske endda godt snige mig op på en 62-64%. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

CF Montreal – Chicago Fire Odds


CF Montreal – Chicago Fire Head 2 Head


Flere Tips

6. oktober 2022
02:30
Units 2/10
Tippet til 2.48
Units 3/10
Tippet til 1.71
Units 2/10
Tippet til 1.88
Vis flere

Skriv et svar