Central Coast Mariners vs Sydney FC – 9. april 2022 11:45

A-League Men | A-League Men
Central Coast Mariners +0.25 (AH)
Tippet til 1.86
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 6. apr. 13:37
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

Central Coast Mariners kommer fra en 5-0 sejr, mens Sydney kommer fra et 4-0 nederlag. Kvaliteten af holdene, de mødte var forskellig, men ikke desto mindre er det to hold, hvor pilen peger i hver sin retning.

Central Coast Mariners vandt tirsdag 5-0 over – et dog afbudsramt – Wellington Phoenix, men der var rigtig mange gode takter i deres spil og Wellingtons afbud var også mest i bredden – deres start-11 var ganske stærk. De er ubesejret i 7 kampe i træk og virker til at have fået bedre styr på en i starten af sæsonen vaklende defensiv – imponerende set i lyset af, at 9 af 11 spillere i start-11 mod Wellington var 23 år eller under. De har i deres ubesejrede stime fået points mod stærke hold som Western og Melbourne Victory, jeg begge anser som bejlere til titlerne og tabte forinden da til rækkens stærkeste hold Melbourne City efter en skandaløs dommerpræstation.

Netop Melbourne City mødte Sydney FC onsdag, hvor de tabte 4-0. De var ikke i nærheden af point i kampen, hvor de skabte sølle 0.22 xG. Efter en ellers stærk kamp mod Western, hvor de vandt 3-0, har de kun fået 4 points i 4 kampe og præstationerne har ikke været til mere end det. De har tilmed kun 3 dages hvile mellem kampene her, hvor Central Coast har 4 og 3 er på grænsen til at kunne nå at restituere ordentligt. Sydney har uden tvivl en trup til at kæmpe med om mesterskabet, hvor Central Coast nærmere bør ligge i bunden, men jeg mener på ingen måde, Sydney kan bære den store favoritrolle, de er givet her. Dertil har de spillet 3 kampe mere end Central Coast, der ligger 2 points under dem og kæmper med om en plads i top-6 og taber Sydney her, vil de altså være 1 point bag Central Coast, der vil have 3 kampe mere til at holde Sydney bag sig, så jeg tror godt, Sydney kan stille sig tilfredse med 1 point, hvis kampen skulle stå lige hen mod slutningen.

Central Coast Mariners – Sydney FC Odds


Central Coast Mariners – Sydney FC Head 2 Head


Flere Tips

30. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.70
27. sep.
Units 2/10
Tippet til 2.25
26. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar