Central Coast Mariners vs Odisha FC – 7. mar. 09:00

Fodbold AFC Cup
Central Coast Mariners
Odisha FC
7. mar.
09:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

7. mar.
09:00
Central Coast Mariners -1.00 (AH)
Vundet +3,54

Units

3/10
Central Coast Mariners -1.00 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Central Coast Mariners er favorit til at vinde AFC Cup. De formstærke australiere har vundet seks af otte kampe og scoret 28 mål på vejen til Øst-zonens semifinale.
  • Odisha fra Indien gik videre fra en svag gruppe og røg direkte i Øst-zonens semifinale. De gør det godt hjemme i Indien men der er en verden til forskel på den nationale liga og AFC fodbold.
  • Odisha er på en 9100km lang udebanetur. De får blot to dage i Australien før kampen sparkes igang.

Analyse

Central Coast Mariners møder det bedste af de andre tre tilbageværende hold i Øst-zonens semifinale men hjemmebanen i Australien kan afgøre deres videre deltagelse inden returkampen. De har ikke haft de store problemer med at spille sig til dette stadie (et forlænget spilletids sejr over Macarthur sværeste opgave) og har slået hold omkring Odisha’s niveau i forholdsvis sikker stil. Austalierne kommer formstærke til kampen. Blot én af 13 kampe i 2024 er tabt og med syv runder tilbage af A-League er de tre point efter førerholdet. Imponerende af et hold som prioriterer ungdommen over ældre spillere. Liga situation kan fjerne lidt fokus fra AFC Cup men selv med et par rotationer, er de det bedre hold. Central Coast har ingen nævneværdige fravær.

Odisha er til sit første AFC Cup og kan glæde sig over at have nået så langt som de har. Retfærdigvis var de i gruppe med Maziya, Bashundhara Kings & de lokale rivaler fra Mohun Bagan. En gruppesejr der sendte dem direkte i Øst-zonens semifinale og dermed to kampe færre end værterne for at nå hertil. Odisha har oplevet stor fremgang de senere år og fører også den lokale liga denne sæson. Her resterer fem kampe men der er á point med Mumbai som har spillet en kamp færre. Odisha forsøgte at få deres seneste ligakamp rykket men uden held. Det betyder at de først rejste til Australien d. 04/03. En tur på små 24 timer. Som følge heraf når de kun én trænings session i Australien inden kampen. Ikke ideelt.

Det er to hold i god form som tørner sammen. Central Coast er et ungt og offensivt hold som har scoret pænt med mål mod laveret rangeret AFC modstandere. Dette bliver for mange Odisha spillere en af deres største klub kampe men de er langt væk hjemmefra, har en lang rejse i benene og har for lidt tid til at vænne sig til omgivelserne. Fine chancer for at værterne tager en forholdsvis sikker sejr.

Se flere fodbold tips på SpilXperten.

Abdish-Ata vs Central Coast Mariners
Abdish-Ata

Uafgjort

Central Coast Mariners

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
03:30
Botafogo RJ vs Atletico GO Serie A
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar