Central Coast Mariners-Macarthur FC-12. June 2021 11:05

Central Coast Mariners vs Macarthur FC
Under 2.75 mål
11:05 12. juni 2021
Units 5/10
Vundet
Udgivet 7. juni 2021 12:25
Kamp: Central Coast Mariners – Macarthur FC
Tip: Under 2,75 mål
Odds: 1,83
Bookmaker: bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A-League er nået til ‘elimination finals’ hvor dette års helt store overraskelse Central Coast Mariners tager mod de nyetablerede MacArthur. Vinderen møder de forsvarende mestre Sydney i semifinalen. A-League er normalt ret så målrig, men kampene er anderledes målfattige i knockout-fasen og lige præcis dette matchup bør tale endnu mere for en målfattig affære. 

Central Coast er gået under linjen i 6 af deres sidste 7 kampe i grundspillet og deres kampe har i anden halvdel af sæsonen især været ekstremt chancefattige. De sidste 7
kampe blev der i snit skabt ca 1.80 xG i deres kampe. De indkasserede 4. færrest mål og havde samlet set den 2. laveste xG imod sig i grundspillet – kun overgået af ligaens klart bedste hold Melbourne City. På den offensive del er de langt fra de hold, som skabte mest, men de har langt henad vejen bygget deres succes på en ekstremt solid organisation og jeg tror ikke deres tilgang til kampen bliver mindre forsigtig i en knockout-kamp. Central Coast er et af de hold med lavest boldbesiddelse og spiller i høj grad omstillingsspil – det selvom de ikke har nogen voldsomt hurtige spillere. 

MacArthur er derimod det hold i ligaen som har bolden mest. Deres spil bliver bare ofte for omstændigt og deres niveau har svinget meget i løbet af sæsonen. Senest tabte de 0-3 hjemme til Wellington Phoenix som intet andet end æren havde at spille for. Det skal retfærdigvis siges at MacArthur roterede en del i den kamp. De har ikke spillet godt det sidste lange stykke tid og har kun vundet over de to bundhold Melbourne Victory og Western United. Jeg tror derfor også deres tilgang bliver meget forsigtig. MacArthur er et af de hold, som har skabt færrest chancer i grundspillet med kun 1.15 xG i snit. 

De to hold har mødt hinanden 3 gange i denne sæson, hvoraf to kampe er gået under linjen. Der har i kampene været skabt 1.96, 1.95 og 1.29 xG, så ingen af kampene har været voldsomt chancerige. 

Jeg tror kampen bliver ret afventende og ved 1-1 er der formentlig ingen af holdene som vil satse det store. Central Coast vil i hvert fald med garanti ikke.


Central Coast Mariners – Macarthur FC Odds


Central Coast Mariners – Macarthur FC Head 2 Head


Skriv et svar