18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Celtic – Leverkusen-30. September 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Celtic vs Leverkusen
2-tallet
30. september 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 1.97
Udgivet 30. september 2021 08:37
Man fristes til at sige, at Celtic har fået sneget sig med i Europa League gruppespillet. De endte med at sende Alkmaar ud af kvalifikationen, men det var altså et Alkmaar hold, der op til denne sæson har mistet adskillige spillere.

Celtic er langt fra det dominerende hold, som vi kender dem fra i det skotske. Det kræver blot et kig på ligatabellen, hvor de allerede efter syv kampe har tabt tre. Det er meget langt fra det gamle Celtic vi kender, og vi må erkende at den nye græske træner Ange Postecoglou, ikke har lykkes med at reformere Celtic fra sidste sæson.

Derudover så hjælper skadesproblemerne heller ikke, hvor James McCarthy er tvivlsom, Callum McGregor er skadet og det samme er Kyogo Furuhashi. Dertil kan vi kaste Josip Juranovic, Greg Taylor, James Forrest og Christopher Julien ind på den tvivlsomme liste.

Også Bayer Leverkusen må se sig uden en række spillere som Exequiel Palacios, Julian Baumgartlinger, Edmond Tapsoba og Timothy Fosu-Mensah, men bredden virker mere overkommelig i det tyske.

Leverkusen er gået tre for tre sejre i deres sidste tre kampe, og virker generelt til at se ganske stabile ud under den nye træner Seoane. De har i år faktisk kun tabt en kamp, og den faldt mod Dortmund, hvor de mødte en Erling Håland i stort spillehumør.

Der virker til at være stor kvalitetsforskel mellem disse to hold, og Celtic kommer til at bøde for deres mange fravær.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Celtic – Leverkusen Odds


Celtic – Leverkusen Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar