18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 29,0
TBP 102,8%
Hitrate 45,5%

Celtic-FC Midtjylland-20. July 2021 20:45

Units 3/10 Vundet
Celtic vs FC Midtjylland
Under 2.5 mål
20. juli 2021 20:45
Pokerstars Sports
Tippet til 1.85
Udgivet 19. juli 2021 07:13
Indledende kamp ud af 2 der afgør om man er ude af Champions League allerede inden det starter. Det kan sagtens blive en låst og taktisk affære.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Det er indledende opgør ud af 2, og det kan blive vigtigere for holdene ikke at tabe stort, end at gå efter at vinde.

* Midtjylland har spillet 1 officiel kamp da de i weekenden var i aktion i 1. runde af Superligaen. Her tillod man nogle store chancer til OB, men det var i en kamp hvor man var pæne favoritter og de chancer man tillod var på omstillinger. På udebane i CL-kval og som underdogs, vil man formentlig satse meget defensivt, og dermed næppe afgive så store chancer.

* Celtic-manager Postecoglou udtaler efter seneste træningskamp at de ikke er helt der hvor de gerne vil være, ift. fitness og flow i spillet. Det vil derfor være forventeligt at de er mere afventende end offensive, og måske satser på at have bedre forudsætninger når holdene mødes i returopgøret.

* Celtic har spillet 4 træningskampe, men haft svært ved at finde flow i offensiven. Der har derfor været tale om chancefattige opgør, og de seneste 2 er da også endt med sammenlagt 1 scoring.

* Celtic har tvivl om flere spillere til kampen. De fleste har ikke deltaget i træningskampene grundet skader, men kan nå at blive klar her. Det vil dog næppe være med optimal form og rytme, så det kan stadig blive en lidt sløv affære offensivt.

Celtic – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Celtic
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 20. juli 2021 20:40.

Celtic – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar