18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Celtic-FC Midtjylland-20. July 2021 20:45

Units 1/10 Vundet
Celtic vs FC Midtjylland
Under 2.5 mål
20. juli 2021 20:45
ComeOn
Tippet til 1.90
Udgivet 20. juli 2021 06:59
FC Midtjyllands vej mod Champions League gruppespil for andet år i træk starter med en svær udekamp på Celtic Park. Med det niveau, som FC Midtjylland viste i sæsonpremieren mod OB, så skal der helt andre boller på suppen, hvis midtjyderne skal have noget med fra Skotland.

Celtic blev ’kun’ nummer to i den skotske Premiership i sidste sæson, efter at de har vundet ligaen i mange år i træk. Celtic er ikke startet deres sæson endnu, men har spillet fire træningskampe mod Championship og League One klubber fra England. Her er det blevet til to sejre, en uafgjort og et nederlag. Og endda uden scoringer i de sidste to kampe. Celtic er i en genopbygningsfase og besidder ikke samme kvalitet som tidligere.

FC Midtjylland ser også ud til at gå ind i en sæson, hvor de skal genopbygge holdet. Vigtige Alexander Scholz er allerede væk, og flere andre profiler fra de seneste par sæsoner rygtes også væk fra Heden. Bo Henriksen er også stadig relativt ny i jobbet, og skal have implementeret hans idéer. Det er hans debut i europæisk fodbold, og som man har set i Brønshøj og AC Horsens, så passer rollen som underdogs ham godt.

Det bliver med stor sandsynlig en meget låst kamp, hvor begge hold er bange for at blotte sig. FC Midtjylland skal hente et brugbart resultat frem mod hjemmekampen i næste uge, og det betyder nok, at midtjyderne vil tage sig god tid på dødbolde og andre spilstop. Det er svært at forestille sig, at det kommer til at vælte ind med mål.

Celtic – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Celtic
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 20. juli 2021 20:40.

Celtic – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar