18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -36,7
TBP 74,8%
Hitrate 34,1%

Celtic-AZ Alkmaar-18. August 2021 20:45

Units 4/10 Vundet
Celtic vs AZ Alkmaar
Celtic vinder
18. august 2021 20:45
Unibet
Tippet til 2.15
Udgivet 16. august 2021 15:39
Onsdag tages der hul på sidste kvalrunde til Europa League, og her tager Celtic imod AZ Alkmaar hjemme på Parkhead. Skotterne har fundet formen og bør have god chancer for sejr her mod et amputeret hollandsk mandskab.

Celtics sæsonstart har haft to ansigter indtil videre. Den skotske storklub startede forfærdeligt ud og måtte give fortabt på Champions League-drømmen inden den reelt var kommet i gang efter et samlet nederlag til FC Midtjylland, mens de i første ligakamp tabte med 2-1 til Hearts. Herfra har Celtic dog taget skeen i den anden hånd og står nu med fire sejre på stribe, to i Europa League-kvalen mod Jablonec, og to i hjemlig regi mod Dundee og Hearts. Særligt offensiven er begyndt at finde fodfæste, og har stået for hele 16 mål i de seneste fire kampe. Og helt ærligt, så kunne de vidst ligeså godt have trukket det længste strå mod FCM.

Selvfølgelig er AZ Alkmaar ikke helt uefne, de endte trods alt på Æresdivisionens 3.plads i fjor, og spillede sig videre fra gruppespillet i Europa League, men de har sagt farvel til en række bærende profiler allerede: Boadu, Stengs og Bizot er fortid i klubben, Koopmeiners er på vej videre og startede seneste kamp på bænken, Wijndal er skadet og Karlsson er i karantæne. De startede sæsonen ud med nederlag i weekenden til de upåagtede oprykkere fra Waalwijk, og det var tydeligt, at der manglede noget pondus i offensiven. Boadu og Koopmeiners stod for 30 ligamål til sammen i seneste sæson, den næste på topscorerlisten var Karlsson med 10 mål, og herefter Stengs med 7. Tre af dem er med sikkerhed ud af dette opgør, mens Koopmeiners heller ikke forventes at starte.

Celtic er blevet gjort til favoritter af bookmakerne, og med rette. Men jeg mener ikke, at der er taget helt nok højde for, hvor amputeret det her AZ-mandskab er til på onsdag. Pilen peger to forskellige veje for de to mandskaber, og det er i mine øjne et pænt odds på hjemmesejr her.

Celtic – AZ Alkmaar Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Celtic
AZ Alkmaar
Odds are subject to change. Last updated 18. august 2021 20:42.

Celtic – AZ Alkmaar Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar