18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ceara-Fortaleza-11. June 2021 02:30

Units 3/10 Vundet
Ceara vs Fortaleza
Fortaleza 0.00 (AH)
11. juni 2021 02:30
Udgivet 9. juni 2021 15:13
Kamp: Ceara-Fortaleza
Tip: 2 +0
Odds: 1.83
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Copa Do Brasil. Ceara med mandefald mod formstærke Fortaleza. Første kamp endte 1-1 men udebanemål tæller ikke. Det er et lokal-opgør, hvilket oftest passer Fortaleza godt.

Ceara har haft en lang optakt til sæsonen med hele 30 kampe siden starten af marts. Nu er Serie A og Copa Do Brasil startet og fokus er på disse. Ceara sikrede sig 1-1 i første kamp ude mod lokal-rivalerne fra Fortaleza men må nu se bort fra hele 9, 1. holdsspillere. 1. målmand Ricardo (fast), forsvarene Messias (fast) og Otávio (fast). Midtbanespillerne Oliveira (rotation), Dias (fast) og Naressi (rotation) samt offensive Jael (rotation), Mendoza (fast) og Jacare (rotation) er ude. Det betyder formentlig at Ceara må grave et lag dybere og udtaget flere backup spillere eller ungdomspillere til kampen.

Fortaleza har haft en mere skånsom optakt med blot 24 kampe fra marts til slut maj. Om det spiller en rolle i deres flotte start må være usagt men to sejre efter to kampe mod stærke hold som Atletico Mineiro og Internacional fortjener applaus. I starten af maj blev den argentinske træner Vojvoda hentet til klubben. Han har stået i spidsen for holdet i ti kampe nu, som har budt på syv sejre og tre uafgjorte. Retfærdigvis var en håndful af kampene mod lavere rangerende hold men fem mod Serie A klubber. Fortaleza har også et par fravær at slås med. Forsvarene Jackson (fast/rotation) og Benevenuto (fast) samt angriberen Osvaldo (fast/rotation) sidder ude. Fortaleza er et rigtigt hjemmebane hold. De ligger langt mod nord og vandt sidste sæson blot tre udekampe i Serie A. Nu rejser de dog kun få kilometer, hvilket gør deres udebane præstationer mindre relevante.

Det er et lokal-opgør men Ceara kommer til kampen uden flere potentielle startere. Omvendt har Fortaleza været gode under ny træner og har en god stime af kampe til at styrke selvtilliden. De har modsat værterne mulighed for at stille i tæt på stærkeste opstilling og bygge videre på de flotte indbyrdes resultater, da blot én af de sidste syv indbyrdes siden 2020 er endt med en Ceara sejr.


Ceara – Fortaleza Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 23:35.

Ceara – Fortaleza Head 2 Head


Skriv et svar