CE Europa vs Elche – 1. nov. 18:00

Profit
343,1
TBP
111,2%
Hitrate
49,4%
1342 Tips
Fodbold icon
Copa del Rey | Copa del Rey
CE Europa vs Elche
CE Europa vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 2.15
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 31. okt. 09:42

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Elche har sendt et reservespækket hold til kampen mod Europa. Hele syv fra reserveholdet og ungdomsholdet er med mens flere stamspillere er enten skadet eller bliver sparet.

✅ Europa er oprykkere til den fjerde bedste række. De vandt deres Tercera gruppe uden de store bekymringer, og har de fået en god start på sæsonen med kun ét nederlag på ni kampe.

✅ Europa kan få fordel af deres kunstgræsbeklædte hjemmebane. Noget som Elche har påpeget som en ulempe for dem, da de ikke er vant til at spille på det underlag.

Elche har fået en svingede start på sæsonen i Segunda Division med blot fem sejre ude af 13 mulige. Der er dog fremgang at spore med point i de fire seneste og nu er top 6 blot fire point væk. Det lader til at ligaen bliver prioriteret da hele syv reservehold og ungdomspillere er udtaget til kampen mens folk som de offensive spillere Chaves (anfører), Ferrandez (offensiv wingback), Leon & Garces er fraværende. Det forlyder at blot én offensiv spiller fra førsteholdet er med mens resten bliver reservespillere.

Europa skulle blot bruge én sæson i Tercera før de var tilbage i Segunda Division RFEF (4. div). Her har de fået en god start på sæsonen med blot ét nederlag på ni kampe og dermed en plads blandt oprykningskandidaterne. Truppen består af flere interessante spillere på dette niveau. Mest nævneværdige er den mange årige Andorianske landsholdspiller Vales som har tilbragt mange år i Norge samt midtbanespillerne Carbonell & Pla som har erfaring fra højere ligaer.

Europa spiller på kunstgræs som et af få hold i Spanien. Det er oftest en ulempe for gæsterne som ikke er vant til dette underlag, og Elche udtaler også at det bliver en ulempe for dem. De skal tilmed ud på en længere rejse (dog med fly) og med flere reservespillere i truppen, bliver det ikke et hold lig deres Segunda mandskab som løber på banen her. Gode chancer for at værterne ikke taber indenfor 90min.  

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

CE Europa – Elche Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger CE Europa – Elche

CE Europa: Skader og karantæner

Elche: Skader og karantæner

CE Europa – Elche Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
29. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar