CD Manacor vs Las Palmas – 31. okt. 21:00

Fodbold icon
Copa del Rey | Copa del Rey
CD Manacor vs Las Palmas
Manacor AH+2.5
Tippet til 1.68
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 31. okt. 08:44

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Las Palmas sender rotations, backup og ungdomsspillere til Mallorca for at møde Manacor. Det forlyder at kun én stamspiller starter mens fem ungdomsspillere er indkaldt.

✅ Manacor har gang i en god sæson i femte bedste række. Her har de blot tabt to af otte kampe og ingen af dem fem seneste.

✅ Manacor har umiddelbart alle mand klar til kampe. Mest nævneværdige er midtbanemand Riera som har tilbragt talerige sæsoner i Polen og Ukraine. Flere andre har været mange sæsoner i klubben.

Det siger sig selv at et La Liga hold er kæmpe favoritter ude mod et 5. div hold i pokalen. Det bliver dog ikke de primært La Liga spillere som kommer i kamp her men rotations, backup og ungdomsspillere. Deriblandt fem mand fra ungdomsholdet. Las Palmas er en større og bedre klub men grundet deres placering på Gran Canaria er de sjældent overbevisende på udebane. Uanset hvilken division de spiller i. Siden starten af 2021/2022 sæsonen er blot to kampe vundet med 3+ mål. I pokalen har de tre gange indenfor samme årrække mødt tre lavere rangeret hold og ingen af dem vandt de stort imod. Mon ikke flere backup spillere også var med her.

Det er en kæmpe kamp for Manacor. De er godt nok et 5. div hold men gør det godt i deres Tercera Division gruppe med point i seks af otte kampe. De høre hjemme på Mallorca som kan være en fordel når hold fra fastlandet eller andre spanske ø’er gæster dem. Truppen består primært af spillere som har været flere år i klubben. Der er få undtagelser hvor manden med det flottest cv er midtbanespilleren Riera. Han har brugt det mest af sin karriere i udlandet for klubber i Polen, Ukraine & Kazahkstan. Derudover har angriberne Sastre & Pareja bidraget med seks mål. Træneren udtaler deres vigtigeste opgave er at gøre det svært for Las Palmas. Hvad det reelt betyder må tiden vise men mon ikke de forsøger at sidde tæt på gæsterne og begrænse rummet mellem kæderne.

Las Palmas er stort favoritter og vinder højst sandsynligt. Det bliver dog ikke stamspillerne som rejser til Mallorca og mod et formstærkt lavere rangeret hold, kan man ikke nødvendigvis forvente at vinde stort med et usammenspillet hold. Det har de ihvertfald ikke for vane at gøre på udebane, upåagtet af modstanderen. Gode chancer for at Manacor holder kampen tæt og undgår et nederlag på 3+ mål.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

CD Manacor – Las Palmas Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger CD Manacor – Las Palmas

CD Manacor: Skader og karantæner

Las Palmas: Skader og karantæner

CD Manacor – Las Palmas Head 2 Head

Flere Tips

14. apr.
14:00
Units 1/10
Tippet til 2.11
Units 5/10
Tippet til 2.17
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar