CD Guadalajara vs Club Universidad Nacional – 24. april 2022 04:00

Liga MX Clausura | Liga MX
CD Guadalajara vinder
Tippet til 2.05
Units 3/10
Vundet +3,15
Udgivet 21. apr. 15:44
Besøg bwin

*Reklamelink

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Pumas (Club Universidad Nacional) er inde i et hårdt kampprogram, og træneren var nødsaget til at spare profiler i seneste nederlag.

2️⃣ Derudover står de også overfor deres vigtigste kamp i sæsonen efter denne kamp, da de møder Seattle Sounders i CONCACAF Champions League finalerne.

3️⃣ Chivas (Guadalajara) er et bedre hold på papiret end Pumas, og det ligner ikke der er taget højde i oddset for at Pumas muligvis roterer startere.

Pumas står i en meget penibel situation, hvor træner Lillini skal finde ud af hvordan han vil prioritere. For første gang siden 1989 har Pumas muligheden for at vinde CONCACAF Champions League, hvor de meget overraskende har spillet sig i finalen. Deres program op til de to finalekampe, er dog rigtig dårligt lagt.

Natten til torsdag spillede Pumas ude mod San Luis, hvor de tabte 2-0. Her blev der sparet på nogle pladser, mens man på andre stillede med stærkest mulige. Tre dage efter venter der en kamp ude mod Chivas, men de så fire dage efter skal spille hjemme mod Seattle Sounders i første finalekamp.

Selv har Lillini udtalt, at man går efter at vinde kampen, men hvad ellers skulle en træner sige. Han ville formentlig også gerne vinde kampen mod San Luis, selvom man stillede med et decimeret mandskab. På papiret er dette dog slet ikke en uvæsentlig kamp, da der kun resterer to runder af grundspillet og Pumas lige akurat ligger med på playoff pladserne med 19 point. For at de skal miste den plads, så skal både Leon og Toluca overhale dem. Leon også med 19 point og Toluca med 18. Heldigvis så har Toluca i den kommende kamp Atlas (5) og i sidste runde netop Leon.

Pumas kommer givetvis ikke til at stille med holdlederen på backen og massøren på den centrale midt, men der bør komme rotationer. I seneste kamp prøvede man at spare tre af profilerne, men endte med at skifte dem ind ved pausen – Forklaringen var at de var trætte og havde brug for en pause.

Chivas kommer ind til kampen med to sejre i streg, men også en ny træner efter de to sejre. Det bliver dog en ven af huset, da det er Ricardo Cadena, der overtaget og han har været omkring holdet i flere år.

Desværre kan det ikke blive et plus for mig, at den nye træner får så kort forberedelsestid, samtidig med Chivas også døjer med nogle skader og karantæner – Derfor holdes indsatsen en anelse nede ift. hvad den ellers ville være.

CD Guadalajara – Club Universidad Nacional Odds


CD Guadalajara – Club Universidad Nacional Head 2 Head


Flere Tips

29. nov.
20:00
Rasmus G
Units 3/10
Tippet til 1.90
30. nov.
16:00
Units 2/10
Tippet til 2.48
16:00
Units 2/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar