Carlos Rodriguez vs Tom Pidcock (14. etape) – 15. jul. 13:05

Profit
51,4
TBP
105,7%
Hitrate
36,1%
337 Tips
Cycling icon
| Tour de France 2023
Carlos Rodriguez vs Tom Pidcock (14. etape)
Carlos Rodriguez
Tippet til 2.75
Units 4/10
Vundet +7,00
Udgivet 15. jul. 00:32

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Carlos Rodriguez er en dieselrytter, der må have set frem til de her etaper med flere, lange stigninger

✅ Tom Pidcock har været imponerende indtil videre, men det er hans første forsøg som Grand Tour-rytter hos eliten – der kan komme revner i præstationerne

✅ Indtil videre har det været simple etaper i årets Tour med en afsluttende stigning. Nu kommer der flere, seriøse stigninger på samme etape – det er en anden affære

Carlos Rodriguez er begyndt at vise lidt svaghedstegn, hvor han især har haft svært ved at følge med i de forskellige ryk. Det har kostet lidt i de afgørende spurter, som de seneste bjergetaper har udviklet sig til. Her har Tom Pidcock til gengæld strålet, hvorfor oddset vel egentligt er fair nok.

Især fordi etapen slutter af med en nedkørsel, og der er vel få ryttere, der er skrappere til nedkørsel end Tom Pidcock.

Men det er en anden affære nu. Løbet skifter karakter og går over til etaper med flere stigninger, akkurat som vi så på Tourmalet-etapen – hvor Pidcock var i vanskeligheder.

Det er første gang, Pidcock kører som klassementsrytter i elitefeltet. For nogle ryttere går det fint, for andre er det en tilvænning – især på etaper som denne med flere stigninger. Jeg ved, Rodriguez kan køre dem. Jeg mangler endnu at se Pidcock klare det.

Og det er egentligt min største anke: Vi ved ikke, om Pidcock har udholdenheden på disse etaper. Det er en væsentlig faktor. Vi ved, han normalt er en ustabil rytter – jeg tænker, det må spille ind her også. Jeg er i al fald nødt til at slå til på dette odds. Der er værdi over hele markedet.

2,75 – Betfair

2,59 – Cashpoint

2,50 – Bet25, Bet365

2,49 – Betinia

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Carlos Rodriguez – Tom Pidcock (14. etape) Odds

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Forventede startopstillinger Carlos Rodriguez – Tom Pidcock (14. etape)

Carlos Rodriguez: Skader og karantæner

Ingen data.

Tom Pidcock (14. etape): Skader og karantæner

Ingen data.

Carlos Rodriguez – Tom Pidcock (14. etape) Head 2 Head

Flere Tips

11. dec.
Units 4/10
Tippet til 3.10
13. dec.
Units 3/10
Tippet til 1.77
21:00
Units 5/10
Tippet til 2.07
Vis flere

Skriv et svar