Carlos Alcaraz vs Alexander Zverev – 13. nov. 14:30

Tennis icon
ATP World Tour Finals, Gruppe B | ATP
Carlos Alcaraz vs Alexander Zverev
Carlos Alcaraz -2,5 partier
Tippet til 1.83
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 13. nov. 00:53

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Zverev kommer ind til turneringen med meget svingende resultater de sidste par måneder.

✅ Alcaraz har domineret deres H2H kampe i denne sæson.

✅ Alcaraz er den klart mest talentfulde spiller af de to. På hans bedste dag er han verdens bedste tennisspiller sammen med Novak Djokovic.

Analysen

Et spiltip fra første runde af sæsonfinalerne i Torino, hvor Carlos Alcaraz møder Alexander Zverev. 

Endnu et spiltip her fra sæsonfinalerne, hvor vi har et yderst interessant match-up i vente. Alcaraz er fortsat sin himmelflugt i denne sæson, hvor han blandt andet vandt sin anden slam ved Wimbledon. Ja, generelt har den unge spanier jo bare været sublimt spillende. Godt nok har der siden US-Open været lidt grus i maskineriet hos Alcaraz, hvor sejrene ikke er kommet helt så let, som tidligere på sæsonen, men jeg tror faktisk at det kan være grobund for en endnu større sult hos ham. Dette bliver hans første optræden i sæsonfinalerne, og jeg har lidt en mistanke om, at han er ekstremt motiveret og sulten for at tage trofæet. Det er hidtil blevet til hele 75 kampe i løbet af sæsonen for spanieren, men hans fysik er også helt ekstraordinær, så jeg tror sagtens at han kan have lidt ekstra benzin på tanken til at mose på. Jeg har personligt en kæmpe tro på ham i hvert fald. Indendørs hardcourt har måske ikke ligefrem været en livret for ham tidligere, men hans spillestil kan oversættes stærkt på alle underlag. Det viste han netop ved førnævnte Wimbledon, hvor han kom til turneringen med en ekstremt innovativ tilgang til græs-underlaget. 

Zverev er endelig tilbage i verdenstoppen, hvilket er fantastisk at se. For tyskeren hører virkelig hjemme i det bedste selskab, og derfor bør man da også forvente en yderst motiveret Zverev. På trods af nogle flotte resultater tidligere i sæsonen, så har resultaterne de sidste par måneder ikke været vildt imponerende. Tyskeren har fortsat formået at vinde kampe, men det er blevet til en del nederlag, så jeg tror ikke at vi får den bedste udgave af Zverev at se i Torino. I deres to tidligere H2H kampe i denne sæson har Alcaraz domineret voldsomt, hvor han særligt på gruset i Madrid gav Zverev en kæmpe lærestreg (6-1, 6-2). På trods af en klar favoritrolle hos bookmakerne, så kan jeg sagtens finde værdi hos Alcaraz, som jeg forventer vinder ganske overbevisende.      

De hurtige tal

H2H – 7 tidligere opgør. Zverev fører 4-3. 

Placering på ranglisten – Alcaraz er nummer 2. Zverev er nummer 8.

Spiltippet

Alcaraz dækker -2,5 partier til odds 1.83 hos Unibet.  

Lykke til – Og spil ansvarligt!

Få flere tennis på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Carlos Alcaraz – Alexander Zverev

Carlos Alcaraz: Skader og karantæner

Alexander Zverev: Skader og karantæner

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev Head 2 Head

Flere Tips

20. apr.
14:15
Units 2/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.93
Units 4/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar