Carlisle vs Bristol Rovers – 26. marts 2022 16:00

League Two | League Two
Over 2.5 mål
Tippet til 2.10
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 25. mar. 16:16
Besøg Betfair

*Reklamelink

England, League One

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Carlisle er forbedret under ny manager med fem sejre i seks kampe. Mon ikke de forsøger at bygge videre på den gode start, på trods af en pæn afstand til nedrykningsstregen.

2️⃣ Bristol Rovers er med i kampen om oprykning. Ligeledes i god form men overpræsterer defensivt.

3️⃣ Rovers får offensive Nicholson (5 mål) tilbage mens Anderson (3 mål) først tager med landsholdet efter kampen. Carlisle må undvære 6'eren Guy (fast)

Carlisle har haft en svær sæson, hvor de har kæmpet i bunden af tabellen. Det resulterede i at først Beech og siden Millen blev fyret. I februar fik Simpson chancen og det har været en succes fra dag 1. Siden er det blevet til fem sejre i seks kampe og nordboerne har fået skabt et hul på 12 point til nedrykningsstregen. De har dog haft svært ved at holde nullet, da modstanderne har scoret i de fire seneste kampe. Med ni kampe tilbage er der stadig meget at spille om og mon ikke Simpson & Co forsøger at bygge videre på den flotte start. Desværre for Carlisle må de dog undvære anfører og def-mid Guy (fast) som blev skadet seneste. Han gør midtbanemand Devine (rotation) selskab på tribunen.

Bristol Rovers har spillet et fantastisk 2022. Blot to af 17 kampe er tabt mens hele 11 er vundet. Det har rykket dem op som 4'er, á point med Northampton over dem. Den flotte stime er dog en tand misvisende. Defensivt har de overpræsteret enormt. Blot 42 mål er lukket ind men de burde reelt have lukket små 54 mål ind. Momentum og ringe kvalitet hos modstanderne kan spille en rolle men svært at holde den kørende over 46 kampe. Joey Barton må dog være fuld af selvtillid på sit holds vegne og kan glæde sig over at de to offensive spillere Nicholson (fast) og Anderson (fast) begge er til rådighed her.

To hold for hvem det er min formodning at tre point er målet. Carlisle for at bygge videre på deres flotte stime under Simpson's ledelse og Rovers for at rykke ind i top 3. Begge har scoret pænt og Carlisle har også lukket sine mål ind. Her har Rovers været en tand mere heldige bedømt udfra deres xGA og mon ikke et formstærkt hjemmehold kan byde dem op til dans. Gæsterne kan have semi trætte ben efter en 450km bus tur til Cumbria.

Gode chancer for 3+ mål.

Carlisle – Bristol Rovers Odds


Carlisle – Bristol Rovers Head 2 Head


Flere Tips

30. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.70
27. sep.
Units 2/10
Tippet til 2.25
26. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Apropos team news har jeg desværre ikke det fulde overblik pt. Der kan komme overraskelser men det skal være de helt tunge offensive drenge som sidder ude, før jeg fortryder overen.

  2. Der var ingen nævneværdige fravær.

    Carlisle uden de to nævnte samt en backup forsvar mens Rovers er uden tre forsvarer som har været ude noget tid.

Skriv et svar