18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Avatar
BettingGuru123
Profit 0,8
TBP 181,0%
Hitrate 100,0%

Canada-Tjekkiet-11. June 2021 17:00

Units 1/10 Vundet
Canada vs Tjekkiet
Begge hold scorer: nej
11. juni 2021 17:00
Tippet til 1.75
Udgivet 11. juni 2021 08:49
Kamp: Canada K – Tjekkiet K
Tip: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,75
Bookmaker: Bwin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Træningskamp, Kvinder. Canada har taget et stærkt hold med på deres træningslejr i Spanien. Tjekkiet er et forholdsvist svagt hold, som på trods af omstændighederne, kan få det svært mod Canada.

Canada er et top 10 hold i verden. Flere af spillerne spiller til dagligt i store klubber som PSG, Rosengården, Chelsea, Lyon og Manchester City. De er også faste deltagere til diverse slutrunder og ender oftest omkring top 8 i dem. Få gange medaljer. Mange kvinde landshold er at finde i Spanien i disse dage, hvor de spiller træningskampe. Canada har valgt at udtage alle deres bedste spillere og må formodes at sende et hold på banen der er blandt deres bedste. Defensiven er blandt de bedste i verden, og det er sjældent at hold udenfor top nationerne kommer på tavlen imod dem. Siden Covid-19 har de spillet fem landskamp hvor blot USA og Brasilien fik scoret imod dem mens de holdte målet rent mod Argentina, Wales og England. Argentina og Wales er omkring Tjekkiets niveau.

Tjekkiet er en mindre nation indenfor kvinde fodbold. Majoriteten af spillerne spiller i deres hjemlige liga mens en håndfuld er i udlandet. De kan dog glæde sig over at de fleste kender hinanden fra Slavia Prag og har international klub erfaring derigennem. Prag er ikke et dårligt hold men når de møder de bedste kommer de til kort. Tjekkiet er taget til Spanien uden deres to offensive midtbanespilleren Svitkova (West Ham – Fast/næst topscorer) & Dubcova (Sassulo – Fast) samt midtbanespilleren Starova (NC State – Rotation/Fast). Erfarne Martinkova og unge Staskova er med i front og kan true Canada men de mangler assistance på den sidste tredjedel.

Det er en træningskamp og de er oftest mindre disciplineret. Canada har dog kvalitet i breden og kan sætte bedre spillere ind end Tjekkiet. Canada er vant til den store scene og lukker sjældent mål ind. Det er tvivlsom om Tjekkerne kan true dem og der er gode chancer for at max et hold kommer på tavlen.


Canada – Tjekkiet Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 20:50.

Canada – Tjekkiet Head 2 Head


1 kommentar

  1. Hov. Dette spil kom under en forkert ekspert profil.

    Kan en admin venligst rette?

Skriv et svar