18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Canada-Martinique-12. July 2021 00:30

Units 2/10 Vundet
Canada vs Martinique
Over 2.5 mål
12. juli 2021 00:30
bwin
Tippet til 1.72
Udgivet 9. juli 2021 11:31
Gold Cup, Gruppe B. Canada er storfavoritter mod Martinique men gæsterne har kvalitet i offensiven. Canada kan dog potentielt score 3+ mål selv.

Canada spillede en fantastisk indledende VM kval i Concacaf, hvor de vandt alle seks kampe med sammenlagt 32-1. Retfærdigvis var der er par rigtig ringe hold med men også 2-3 kampe mod hold af Martinique's niveau. Her fik de vist at de stadig spiller anden violin efter Mexico, USA & Costa Rica lokalt men er foran resten. Til Gold Cup har de fået en fin gruppe men det kræver sejre mod hold som Martinique hvis de skal gå videre. Truppen udtaget er fin, og særligt offensive ser stærk ud. 1. målmand Borjan er fraværende og blot to defensive spillere har spillet på landsholdet i mere end to år. Hvad de mangler i defensiven har de dog i offensiven med Osorio, Cavallini, Larin, Hoilett og Davies. Så gør det mindre at Jonathan David ikke er med. De samme spillere der kørte over modstanderne i VM kvalen.

Martinique er ikke medlem af FIFA og spiller derfor sjældent landskampe. De vandt dog en billet til Gold Cup via Concacaf Nations League. Dette bliver holdets første landskamp siden nov 2019. På trods af det gør Martinique ofte en fin figur til Gold Cup. Dette er tredje slutrunde i træk og selvom de ikke er gået videre fra gruppen tidligere har de scoret pænt og bidt fra sig. Truppen består primært af lokale spillere og franskmænd med forældre fra ø'en. Deres nationale liga har ligget stille siden marts, så kamp formen er nok ikke i top. Blot fem mand er at finde i Europa og det tæller forsvarene Jean-Sylvain Babin (Gijon), Patrick Burner (Nimes) & Samuel Camille (Valence) samt angriberne Kévin Fortuné (Auxerre) & Emmanuel Rivière (Crotone)

Canada er favoritter og har bevist at de er et niveau over de 3/4/5 bedste i Concacaf. Martinique er ihvertfald et sted mellem 3/4 bedst holdene. Offensiven er begges styrke, hvor særligt Canada kan true de formsvage defensive Martinique spillere men Fortuné & Rivière har vist at de kan score mål i L1, L2 & Italien.

Hvis Martinique skal gøre sig nogen forhåbninger om at gå videre skal der point på kontoen her. Tvivler på at de kan holde Canada fra fadet, og de skal angribe i så fald. Canada har midler til at straffe dem og kan alene stå for 3+ mål i dette opgør.

Canada – Martinique Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Canada
Martinique
Odds are subject to change. Last updated 12. juli 2021 00:32.

Canada – Martinique Head 2 Head


Skriv et svar