18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 48,2
TBP 107,2%
Hitrate 49,7%

Canada-Latvia-21. May 2021 18:45

Units 4/10 Tabte
Canada vs Latvia
Canada -1.50 i fuldtid (AH)
May 21, 2021 18:45
Udgivet May 18, 2021 19:14
Kamp: Canada – Letland
Tip: Canada -1,5
Odds: 1,75
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VM Ishockey, Letland.

Værtsnationen spiller altid åbningskampen, selvom der er spillet en kamp tidligere. I år tager Letland mod Canada, og oddsene har rykket sig utroligt meget siden åbningsodds, og især efter at Canadas trup blev præsenteret, så har markedet rykket på Letland. Canada kommer med et kompetent hold, og Letland mangler også flere af deres profiler, så jeg synes, at markedet har overreageret på det.

Derfor skal du spille den:
Selvom Canada kommer uden de store profiler fra NHL, så har de stadig et stærkt hold, der kan komme langt i turneringen. Canada er en af favoritterne til guldet, selvom de kommer med et reservehold til VM, så bør de ikke have problemer med Letland.
Letland er uden Elvis Merzlikins i målet, og offensiven mangler Zemgus Girgensons, Rudolfs Balcers samt Teodors Blugers af forskellige årsager, og det svækker i min optik Letland en smule.
Et andet lille punkt, som man skal være opmærksom på, er at Letland har en vigtigere kamp dagen efter, hvis de går efter en kvartfinale. Lørdag aften skal de spille mod Kazakhstan, og der skal de have tre point, hvis de skal have en realitisk chance for kvartfinalen, så denne kamp mod Canada kan hurtigt blive solgt, hvis man kan undgå skader.
Bredden på Canadas hold bør være for stærke til Letland i denne åbningskamp, for selvom Letland er på hjemmebane, så skulle der ikke kommer tilskuere ind til kampen udover repræsentanter for nogle af de helt store sponsorer.

Det skal du holde øje:
Det er åbningskampen, og mange gange ser man, at værterne har ekstra at skyde med i kampene. De små udvisninger går muligvis deres vej, og det kan give Letland muligheden i kampen.
Canada starter som regel ikke en turnering i højt tempo, hvilket er noget, som de som regel arbejder sig op imod. Letland har spillet en del kampe sammen, hvor der er kommet små ændringer ind på holdet løbende, som vi kender det med Danmark, mens Canada ikke har spillet nogle træningskampe op til VM. Derfor vil Canada sandsynligvis lave nogle fejl i løbet af kampen, for der er stor forskel på træning og kamp.

“Let’s Beat The Bookies”


Canada – Latvia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:03.

Canada – Latvia Head 2 Head


Skriv et svar